Neler Yeni

PC oyun sorunları...

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Bu arada hem steam hem de oyunlar üzerinden one drive dosya eşitliyor istersem durdurabiliyorum dosya eşitleme olayını ama bunun oyuna bir etkisi var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
OneDrive'ı hiç kullanmadım. Dosyaları tekrardan mı sisteme yazıyor şuan?

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
OneDrive'ı hiç kullanmadım. Dosyaları tekrardan mı sisteme yazıyor şuan?
1729622722879.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
Bunlar hakkında bir fikrim yok.
bios resetledim hiç bir şeyi değiştirmedim ama spider man hala aynı şekilde sorunlu, gerçekten korkmaya başladım sorun sizce başka neyden kaynaklanabiliyor olabilri hocam? Veya böyle bir durumla daha önce karşılaşmış mıydınız sorun sadece tek bir oyunla ilgili olabilir mi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
bios resetledim hiç bir şeyi değiştirmedim ama spider man hala aynı şekilde sorunlu, gerçekten korkmaya başladım sorun sizce başka neyden kaynaklanabiliyor olabilri hocam? Veya böyle bir durumla daha önce karşılaşmış mıydınız sorun sadece tek bir oyunla ilgili olabilir mi
Diğer oyunlar sorunsuzsa oyun kaynaklı bir problem olabilir. MSI Afterburner ile kullanımları paylaşabilir misin bu oyunda?

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Deniz-Özen
Diğer oyunlar sorunsuzsa oyun kaynaklı bir problem olabilir. MSI Afterburner ile kullanımları paylaşabilir misin bu oyunda?

benchmark böyle dediğim gibi burda bir sorun yok gibi görünüyor bu arada rtx kapalı şekilde yansıma kaplamalarındaki hatalar düzeliyor ama dolaşırken ortaya çıkan küçük takılmalar devam ediyor

Eğer diğer oyunlarda da benzer sorunlar yaşarsam sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir ayrıca eğer oyunla ilgiliyse spesifik olarak benim bu oyunla bu sorunu yaşamam saçma olmaz mı o zaman herkes aynı sorunu yaşardı

Ekler

• D35F29E3-2F77-4094-A510-EF76DFB0DBB9.jpeg
    D35F29E3-2F77-4094-A510-EF76DFB0DBB9.jpeg
    3.8 MB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,846
Üyeler
161,152
Son üye