- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada hem steam hem de oyunlar üzerinden one drive dosya eşitliyor istersem durdurabiliyorum dosya eşitleme olayını ama bunun oyuna bir etkisi var mıAçma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açma.
Bu arada hem steam hem de oyunlar üzerinden one drive dosya eşitliyor istersem durdurabiliyorum dosya eşitleme olayını ama bunun oyuna bir etkisi var mıAçma.
Açma.
OneDrive'ı hiç kullanmadım. Dosyaları tekrardan mı sisteme yazıyor şuan?Bu arada hem steam hem de oyunlar üzerinden one drive dosya eşitliyor istersem durdurabiliyorum dosya eşitleme olayını ama bunun oyuna bir etkisi var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
OneDrive'ı hiç kullanmadım. Dosyaları tekrardan mı sisteme yazıyor şuan?
Bunlar hakkında bir fikrim yok.
bios resetledim hiç bir şeyi değiştirmedim ama spider man hala aynı şekilde sorunlu, gerçekten korkmaya başladım sorun sizce başka neyden kaynaklanabiliyor olabilri hocam? Veya böyle bir durumla daha önce karşılaşmış mıydınız sorun sadece tek bir oyunla ilgili olabilir miBunlar hakkında bir fikrim yok.
Diğer oyunlar sorunsuzsa oyun kaynaklı bir problem olabilir. MSI Afterburner ile kullanımları paylaşabilir misin bu oyunda?bios resetledim hiç bir şeyi değiştirmedim ama spider man hala aynı şekilde sorunlu, gerçekten korkmaya başladım sorun sizce başka neyden kaynaklanabiliyor olabilri hocam? Veya böyle bir durumla daha önce karşılaşmış mıydınız sorun sadece tek bir oyunla ilgili olabilir mi
Diğer oyunlar sorunsuzsa oyun kaynaklı bir problem olabilir. MSI Afterburner ile kullanımları paylaşabilir misin bu oyunda?
benchmark böyle dediğim gibi burda bir sorun yok gibi görünüyor bu arada rtx kapalı şekilde yansıma kaplamalarındaki hatalar düzeliyor ama dolaşırken ortaya çıkan küçük takılmalar devam ediyorDiğer oyunlar sorunsuzsa oyun kaynaklı bir problem olabilir. MSI Afterburner ile kullanımları paylaşabilir misin bu oyunda?
Eğer diğer oyunlarda da benzer sorunlar yaşarsam sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir ayrıca eğer oyunla ilgiliyse spesifik olarak benim bu oyunla bu sorunu yaşamam saçma olmaz mı o zaman herkes aynı sorunu yaşardıDiğer oyunlar sorunsuzsa oyun kaynaklı bir problem olabilir. MSI Afterburner ile kullanımları paylaşabilir misin bu oyunda?