Arama sonuçları: *

1. arifdgc

İphone interneti bitiryor

Otomatik güncellemeler açıksa mobil veri üzerinden güncelliyor olabilir başka bişey gelmedi aklıma
  2. arifdgc

Apple Watch SE (nesil hatırlamıyorum) Denizdeyken anında kapandı

çeşme suyuyla iyice yıkayın tuzu azalsın sonra hiç açmadan hoparlör aşağı bakacak şekilde (maksat suyu atsın içindne)masanın üzerine koyun saç kurutma vs kullanmayın kesinlikle 2 gün sonra açmayı deneyin umarım açılır 1720635120 açılmazsa geçmiş olsun masraf çıkar baya astarı kendisinden pahalı...
  3. arifdgc

yani direkt etki edecek diye bir şey yok ama elektronik cihazlar için deniz suyu zararlı tuzlu olduğu için havuzda isterseniz 10 sene takın ama deniz suyu ne zaman ne olacağı belli olmaz.
  4. arifdgc

deniz suyu garanti kapsamı dışındadır tuzlu su olduğu için yani su geçirmeyeceği anlamına gelmez havuzda takılır ama denizde takılmaz muhtemelen şarj ettiğiniz kısım oksitlenmiştir
  5. arifdgc

IOS IOS 17 Lag Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

bende bildirim çubuğunu açınca değilde kamerada video çekiyorum hemen çıkınca uygulamadan kasıyo gibi baya
  6. arifdgc

İos 17 3 gb’a 1 saat veriyor?

Server yoğunluğundan herhalde başka bir açıklaması yok çünkü
  7. arifdgc

İos 17 3 gb’a 1 saat veriyor?

İos 17 yüklüyorum internetim 100 mbps ama 1 saat gösteriyor neden?
  8. arifdgc

iPhone 13 Pil Yüzdesi Sorunu?

Hocam bende 1 haftadır çıkmıyo 12 mini cihazımda 80 üstünü şarj edemiyorum sıcaklardan dolayı 😂
  9. arifdgc

Apple, 2 iPhone modelinin fişini çekiyor!

Sıra 11 e geliyor vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor
  10. arifdgc

iPhone navigasyon tuşu ekleme

Ekranı soldan çekmek navigasyonla aynı zaten ama eklenmiyor diye biliyorum.
  11. arifdgc

Nays ile app store dan ürün aldım iade gelmedi

Birkaç gün bekle gelmezse reportaproblem apple var oraya yanlışlıkla aldık diye işaretle 3 gün içerisinde geliyor yt pre alınca öyle yapmıştım veriyor.
Top Bottom