Neler Yeni

iPhone navigasyon tuşu ekleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AHMET AKKUŞ
Androidte çok severek kullandığım şu navigasyon hareketini iPhone 11e ekleyebiliyormuyuz ? Telefonu tek elle kullanamıyorum diğer türlü , uygulamalarda geri gelmek için sol üstten “Geri” tuşuna tıklamak veya ekranı soldan sağa çekmek çok yorucu geliyor.

Ekler

• IMG_0202.jpeg
    IMG_0202.jpeg
    1.8 MB · Hit: 131

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Arif Dağcı
Androidte çok severek kullandığım şu navigasyon hareketini iPhone 11e ekleyebiliyormuyuz ? Telefonu tek elle kullanamıyorum diğer türlü , uygulamalarda geri gelmek için sol üstten “Geri” tuşuna tıklamak veya ekranı soldan sağa çekmek çok yorucu geliyor.
Ekranı soldan çekmek navigasyonla aynı zaten ama eklenmiyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ramazan Divrikli
Hocam ekranın en solundan sağa doğru çekin geri görevi görür.

dmns24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Sefa Duman
Ekranın en solundan çekersen geri tuşu görevi görüyor zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AHMET AKKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Problem şu ;telefonu tek elle kullanırken başparmağım ekranın en sonuna kadar yetişmiyor . soldan içeri kaydırmak yerine sağdan içeri doğru kaydırmak çok daha kolay geliyor . bunu ayarlamanın bir yolu varmı yoksa telefonu sırf bu yüzden geri gönderilen galiba :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
leatherbutler
Problem şu ;telefonu tek elle kullanırken başparmağım ekranın en sonuna kadar yetişmiyor . soldan içeri kaydırmak yerine sağdan içeri doğru kaydırmak çok daha kolay geliyor . bunu ayarlamanın bir yolu varmı yoksa telefonu sırf bu yüzden geri gönderilen galiba :)word wipe
Ekranı soldan sağa kaydırdım, işe yaradı.

TİTAN.

80+ Platinum
Konuyu hortlatıyorum gibi oluyor ama şu anda güncel olarak android gibi navigasyon tuşu ekleme var mı ?

Top Bottom