Arama sonuçları: *

1. K

IPhone 13 iOs 26 yüklemek mantıklı mı?

13 e yükledim pil ikinci gün iyi gitmeye başladı lakin sistem dengesiz bazen çok hızlı yağ gibi akıyor bazen oyunlarda kasıyor arama esnasında bence 2 güncelleme daha gelmeli optimizasyon için ben tekrar 18.6.2 döndüm 18.7 yükleyebilirsin şuanlık ve son olarak 4gb ram yetersiz geliyor artık min...
  2. K

Yurtdışı cihaz IMEI Kaydı Hk. Soru

şuan öyle olmuyor mu
  3. K

ios 17 ile iphone 11in şarjı çabuk bitiyor

ben yükledikten sonra cihazı sıfırladım ondan öncede 2-3 tane küçük güncellemede yapmıştım şarj konusunda bir sıkıntım yok
  4. K

İos 16.4 pil tüketimi?

iphone 11 çokta aşırı bir tüketim görmedim bir tık fazla gidiyor sadece
  5. K

Androidden iosa gecmek mantıklımı

Kullandığım cihazın verilerini neden youtubeden bakayım pil sağlığı 100 ve aldığım pubg süresi görüntüde mevcut 91 şarjla 4 şarja kadar 2 saat 19 dk verdi bu süresi en fazla 2.40 saat oldu üstünede çıkmadı.
  6. K

10t de kesintisiz 3.5 -4 saat pubg oynuyordum 90 fps hemde,ip11 de 60 fps 2.5 saati geçmiyor kullanmadığınız cihaz hakkında yorum yapmak mantıklı olduğunu sanmıyorum ayrıca mi10t de 144 hz 6-7 saat ortalama kullanım veriyor sizin ip12 dediğiniz cihaz 60 hz ben 10t de de 60 çekmeden 90 hz ile 8-9...
  7. K

mi10t kullanıyordum kağıt üstünde özellikleri 11 e göre daha fazla ama gerçekte 11 daha kaliteli bi cihaz bunu geçince anladım tek sorun pil bu da bütün iphonelerin ortak sıkıntısı (14 serisi bi tık daha iyi )
  8. K

ios sürüm nasıl düşürülür ?

içerikler var araştırıp bakabilirsin.
  9. K

ios sürüm nasıl düşürülür ?

paralı ios için uygulamalar var onlarla düşürebilirsin yöntem var ama pahalı
  10. K

IOS İos 16 hakkında yardım

sıfırlasam bir düzel me olur mu
  11. K

IOS Pugb Mobile mikrofon sorunu

iphone 11 kullanıyorum dönüştürücü ile pubg oynarken ses sıkıntısız geliyor ama mikrofonu açınca ses kesiliyor kulaklıktan gelmiyor nedeni ne olabilir ios 16.1.1
  12. K

IOS İos 16 hakkında yardım

bende de performans arttı pil hızlı gidiyor gibi ya 5.5 6 saat normal kullanımda ekran süresi alıyorum pil sağlığı yüzde 100 az gibi geldi bana
  13. K

IOS ios 15.7.1 güncelleme yapayım mı

iphone 11 ios 15.7.1 e yükseltme yapayım stabil mi güncelleme
Geri