ios 17 ile iphone 11in şarjı çabuk bitiyor

Berkarda

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,172
Bunu çoğu kişi yaşamış kurtulmanın yolu var mı? Asıl telefonuma güncellemedim bu şarj sorunu olur diye ve bunun pil sağlığına etkisi olur mu? Sonra gelecek güncellemeye ise hemen kurayım mı yoksa 2 tane güncelleme falan bekliyeyim

Bunu çoğu kişi yaşamış kurtulmanın yolu var mı? Asıl telefonuma güncellemedim bu şarj sorunu olur diye ve bunun pil sağlığına etkisi olur mu? Sonra gelecek güncellemeye ise hemen kurayım mı yoksa 2 tane güncelleme falan bekliyeyim
Resmi 17 29 unda çıkacak diye duymuştum bu beta vs. diyorlardı doğru mu acaba?

İlk çıktığın zaman kurmak mantıksız bende kurmadım 2 surum falan daha beklicem büyük ihtimalle sende öyle yap

Resmi 17 29 unda çıkacak diye duymuştum bu beta vs. diyorlardı doğru mu acaba?
Hayır resmi galiba 1.17.0 diyor sürüm beta hiç kullanmadım bilmiyorum otomatik güncelleme yapmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk çıktığın zaman kurmak mantıksız bende kurmadım 2 surum falan daha beklicem büyük ihtimalle sende öyle yap
Anladım 1.17.2 beklemek bencede iyi fikir ama pil sağlığı etkisi olur mu umarım olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil sağlığı satarken falan ve benim için de önemli böyle şeylere çok takılıyorum

bende ip 12 var ios 17 benim için daha iyi oldu, ios 16 nın son sürümünde cihaz saçma sapan ısınıyodu şimdi öyle bi sorun yok. batarya performansı olarak ben bi fark göremedim stabil ilerliyor. instagramın bildirim sesi falan değişmiş sesi kısık geliyo onu tam ayarlayamamışlar sanırım böyle bi sorunla karşılaştım bi de çok nadiren denetim merkezini aşağı sürüklerken donuyor. bunların haricinde bi sorun yaşamadım, telefonun genel hızı daha iyi eskiye nazaran. cihazdan cihaza farklılık gösterebilir bazı şeyler sürüm daha yeni betadan çıktığı için.

ben yükledikten sonra cihazı sıfırladım ondan öncede 2-3 tane küçük güncellemede yapmıştım şarj konusunda bir sıkıntım yok

Geri