Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Yerli Oyun Yapıyorum

biri daha dediğine göre roma milliyetçiliği yap dediğim için diğeri ben miyim :d üzdü o zaman. ki ben arkadaşa o kadar tavsiye verdim yani :d
  2. Aybars Han

Yerli Oyun Yapıyorum

Roma milliyetçiliği yapın italyanlara satın (!) şaka maka türk oyun sektörü için amaçların çok güzel ve oyun muazzam gözüküyor. Paralı olacak mı? Modelleri birine mi yaptırdın kendin mi yaptın yoksa hazır mı? Bir de c sharp, unity kullanıyor musun hocam bizde daha basit amatörce 2d bir şeylerle...
  3. Aybars Han

Satranç 2 Oyununu Yapmak İçin Ekip Arkadaşları Lazım

Hemen herkesin mizah olsun olmasın satranç 2 ne yaa kafasında cevaplar vermesine üzüldüm zaten oyun yapmak çok kolay ya! Güzel bir konsept ve herkesin oynayabileceği için tutabilecek bir oyun umarım iyi bir şey başarısın
  4. Aybars Han

Türkler Neden İyi Oyun Yapamıyor? [Detaylı Anlattım]

Evet yaa bence gayet güzel bir konuydu ağladım aklıma gelince gözlerim doluyor (gerçekten duygusal biri değilim en azından bu kadar) ama gerek çok komik ''destan yazmışşın gardeğim'' diyenler gerek kavgalar.
  5. Aybars Han

Hocam dedikleriniz doğru ve yapmaya çalışıyorum. c# çalışıyorum sonra c++ planlıyorum ing çalışıyorum ve oyun yapmak asla kolay değil at0m gibi kanallardan biliyorum hatta biraz kendimden. çoğu kaliteli oyun yıllarca ve milyon dolarlarla yapılıyor ve benim şuan çok iyi bir kodlama bilgisi ile...
  6. Aybars Han

Lan bende eski konu sanıyordum baktım 11 yaşındayım hocam yazılıma çalışıyorum bazen oyunu yayınladıktan sonraki vergiyi düşünüyorum sal bee.bazende bu satırlara sığmayacak hayaller kuruyorum.. Gözümden yaş geldi. Daha oyun falan yapamadım çalışıyorum ama burada abartı falan yok tamamen gerçek...
Top Bottom