Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Sizce bu iş teklifini kabul etmeli miyim

farketmez hocam bende 18 yaşında sektöre başladığımda asgarinin 2-3 katı maaş alıyordum asgari altında hiçbir türlü kabul etmemeli kesinlikle 1704656336 ayrıca 11 saat eğlenerek falan geçmiyor kendi kendine çalışmakla bir şirkete çalışmak çok farklı şeyler çoğu zaman o 11 saat sana cehennem gibi...
  2. Birol Azak

Türkiye oyun sektöründe giriş seviyesinde ortalama aylık 30-40k veriyorlar bu da 1000-1400 dolar bandına geliyor tabi bu söylediklerim günde 8 saat çalışma için geçerli dediğin gibi 11 saat çalışacaksan 2000 doları bulur
  3. Birol Azak

Hocam oyun sektöründe çalışan birisi olarak giriş seviyesindeki bir çalışan için bile 400 dolar aşırı komik bir rakam ben olsam asla kabul etmezdim hemde günce 11 saat
  4. Birol Azak

Türkler Neden İyi Oyun Yapamıyor? [Detaylı Anlattım]

Oyun sektörünün içinde olan biri olarak şunları söyleyebilirim , Yazdığın şeylerin birçoğu doğru ama hepsi değil. Türkiyede gerçekten yetişmiş ve tecrübeli bir çok insan var ve bu insanlar istese çok kaliteli oyunlar ortaya koyabilir ama neden koyamıyor diyorsanız sebebi tabiikide yatırımcılar...
  5. Birol Azak

Oyun Tasarım Ve Yazılımcısı

Hocam game designer kabaca oyunu tasarlayan oyun yapım sürecini yöneten kişi , game developer ise oyunu kodlayan yazılımcı kişi
  6. Birol Azak

Oyun Tasarım Ve Yazılımcısı

Hangi alana yönelmek istiyorsunuz ? 2D/3D Artist , Game Designer , Game Developer vs.
  7. Birol Azak

Yazı Tabanlı Oyun İçin Ne Yapmam Gerek?

Sadece yazı tabanlı yapmak istiyorsan Unity yeterli olur
  8. Birol Azak

Blender iki farklı proje

Üstteki arkadaşın dediği gibi örneğin silah modeli olan blender dosyasını aç ctrl+c ile kopyala sonra robot model olan blender dosyasını aç ctrl+v ile yapıştır olur , olmazsa silah modelini seç sol üst kısımda file>export>fbx seç export al sonra robot olan dosyayı aç sol üstte file>import>fbx de...
  9. Birol Azak

TOGO 2.Dönem Başvuruları Başladı !!

Evet herkes başvurabilir ,ama kafanızdaki okul modeli gibi değil takımca uygulamalı ve bol aktiviteli bir okul , kocaelide yok şuan istanbulda var ,online başvurusu var fakat ne kadar faydalı olur bilemem asıl eğitim yüzyüze daha faydalı
  10. Birol Azak

Evet var , https://discord.gg/yvdGmtrZ
  11. Birol Azak

Hiç bilmezsen biraz zorlanırsın bilenlerden biraz fazla çalısman gerekir ama sorun olmaz , kodlama kısmına gelenlerin çoğu çok çok temel düzeyde bilgiye sahipti aralarında hiç bilmeyenlerde vardı ama şuan hepsi ortalama bir hypercasual oyun geliştirebilecek düzeyde.
  12. Birol Azak

Başvuru videonuza göre değerlendiriliyorsunuz , yaptığınız çalışmalara değil kişiliğinize ve bu sektörde ilerleme isteğinize bakıyorlar
  13. Birol Azak

Şuan İstanbul/Maltepede bir ofisleri var ama 2. dönem başvurularına göre ofis büyüyebilir ve konumu değişebilir.
  14. Birol Azak

Evet yapabilirsiniz .
  15. Birol Azak

Eğitimler takım halinde ve alanında bilgili mentörler eşliğinde işliyor , eğer eğitim boyunca yatmayıp gerçekten çabalarsanız iş garantisi var diye biliyorum , mezun olduğunuzda hypercasual oyunları rahatlıkla geliştirebilecek kadar bilgiye ve deneyime sahip oluyorsunuz 1653583996 Şuan...
  16. Birol Azak

Hocam ben 1 ay sonra mezun olucam bu sektöre girmek isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle , türkiyede bulunmaz bir nimet
  17. Birol Azak

Herkese merhaba TOGO(Türkiye Oyun Geliştiricileri Okulu) 2.Dönem başvuruları başladı. Öncelikle TOGO nedir ? Yeni Nesil Oyun Okulu, Geleceğin Oyun Geliştirme Okulu sloganlarıyla yola çıkan TOGO, 2021 yılının Eylül ayında çalışmalarına başlamıştır. Türkiye Oyun Geliştiricileri Okulu adıyla...
  18. Birol Azak

Unity ile tanıtım filmi

Yaaaanii güzel kamera ve animasyon kullanımı ile yapabilirsin
  19. Birol Azak

Unity / Blender Model Sorunu

Merhaba Unity üzerinde oyun geliştiriyorum Blender'da yaptığım keleş modelini Unity'ye atıyorum fakat videodaki gibi üst kısmında baktığım taraf gözükmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Video linki : https://go.4vio.com/4d43nuv
Top Bottom