Neler Yeni

Blender iki farklı proje

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes
Öncelikle hepinize merhabalar ben Enes lise öğrencisiyim ve öğretmenlerim benden proje istiyor "Blender 3D" tasarım projesi bir adet silah ve bir adet benden robot çizimi istediler detaylı olmasın dediler bende detaylı yapmadım neyse şablonu döküp bırak dediler hepsini yaptım fakat benim ayriyetten yaptığım bir proje var 2 adet farklı proje birisi silah projesi birisi robot projesi ama sorun şu ki bunları nasıl birleştireceğimi ve nasıl import edeceğimi bilmiyorum tekrardan yapması beni zorlayabilir en kısa yoldan projeyi bir projeye aktarmam gerek ama yapamıyorum 2 farklı obje tek bir dosya

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Öncelikle hepinize merhabalar ben Enes lise öğrencisiyim ve öğretmenlerim benden proje istiyor "Blender 3D" tasarım projesi bir adet silah ve bir adet benden robot çizimi istediler detaylı olmasın dediler bende detaylı yapmadım neyse şablonu döküp bırak dediler hepsini yaptım fakat benim ayriyetten yaptığım bir proje var 2 adet farklı proje birisi silah projesi birisi robot projesi ama sorun şu ki bunları nasıl birleştireceğimi ve nasıl import edeceğimi bilmiyorum tekrardan yapması beni zorlayabilir en kısa yoldan projeyi bir projeye aktarmam gerek ama yapamıyorum 2 farklı obje tek bir dosya
Tam adresine geldin. Şuan dersteyim. 20dk sonra teneffüste yazacağım. Çok kolay bir şey emin ol.

En kolay yolu, bir projeni aç. A tuşuna bas ve hepsini seç. Ctrl c ile kopyala ve diğer projeye geç. Projenin içe yapıştır. Olmazsa diğer yöntemi söyleyeceğim. Ama bu olur.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Üstteki arkadaşın dediği gibi örneğin silah modeli olan blender dosyasını aç ctrl+c ile kopyala sonra robot model olan blender dosyasını aç ctrl+v ile yapıştır olur , olmazsa silah modelini seç sol üst kısımda file>export>fbx seç export al sonra robot olan dosyayı aç sol üstte file>import>fbx de az önce import aldığın silah dosyasını seç tamamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,101
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02