Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Unreal Engine için 2D Kaynak sıkıntısı

İngilizcen varsa Unity'nin C#'ını öğrenmek bebek oyuncağı olur zira İngilizcen olmasa bile en çok Türkçe kaynak olan oyun motoru da Unity. UE'de 2D tool'lar Unity ve GMS2'e göre yok denecek kadar az bunu bilerek yola çıkman lazım.
  2. GryAsl

Unreal Engine için 2D Kaynak sıkıntısı

UE ile 2D oyun yapmanın nedeni ne? Yaptığın şey spor araba ile rally yapmaya benziyor.
  3. GryAsl

Android Yeni oyunumu Play Store'da yayınladım. 1.0.5 Güncellemesi

Dediğin şeyi denedim ama bence bu değişiklik oyundaki bir havayı kırıyor ve karakter hızlandıkça oyunun ekstra zorlaşmasına neden oluyor. Belki ileride oynanışı değiştirmeyecek bir seçenek olarak ekleyebilirim.
  4. GryAsl

Hocam oyunu şimdi deneyebilir misiniz rica etsem? Sizin yazdığınız dönemden bu yana ciddi performans iyileştirmeleri yaptım ve artık 65 FPS sabit oynayabiliyor olmanız lazım. Bunun birlikte oynanış iyileştirmeleri de yaptım ve daha bi o kadar daha yapacağım o yüzden yorumlarınız çok önemli...
  5. GryAsl

Bahsettiğiniz sorunu çoktandır çözdüm artık sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz oyunu. Onun yerine yetenek seçme ekranını kullanıcının isteği doğrultusunda açabileceği bir sistem yapma kararı aldım, 3'e kadar geliştirme biriktebilecek ve istediği anda açıp ne kadar geliştirme hakkı varsa...
  6. GryAsl

bu durumdan ben de şikayetçiyim ama nasıl çözeceğimi tam olarak bulamadım. O yüzden fikrinizi biraz daha açık belirtebilir misiniz merak ettim açıkçası?
  7. GryAsl

Sorunun kaynağını buldum, denemek için yüklediğim geliştirici sürümünü yayına vermişim farkında olmadan. Umarım kusura bakmazsınız.
  8. GryAsl

@Musa Görkem Sakallı @Talha Celik @Hasan344 @mandog Oyun hakkında "açılmıyor" vb. sorunlar Unity'den (veya ufak bi ihtimal Play Store'dan) kaynaklanıyormuş, hali hazırda bu Android'de APK'nın yerine alıcak olan AAB formatından dolayı bu sorun yaşanıyor. Bir tek ben değil benim gibi sorun...
  9. GryAsl

İlk defa duydum bunu, eğer o anda da ekran 120hz'ise maks FPS 120 olmalı. telefon modeliniz neydi? Evet Steam'de sen belli aralıklarla (mesela her indirim arası en az 30 gün boşluk vb.) indirim ayarlayabiliyorsun, bir de Steam'in düzenlediği yaz indirimi, hafta ortası çılgınlığı vs. gibi...
  10. GryAsl

Bu FPS konusuna gelicek olursak acaba ayarlardan "lower framerate/düşük akıcılık" ayarını aktif hale getirmiş olabilir misiniz? Ekstra olarak oyun açıldığında da ekran yenileme hızının 120 olduğundan eminsiniz değil mi? 1669149031 Herhangi bir hata kodu veya çöktüğü anın video kaydı çok işime...
  11. GryAsl

Eleştrileri not aldım ve teşekkür ederim. Bu arada oyunun 120 FPS desteği var, daha doğrusu bir FPS kilidi yok V-Sync çalışıyor yani ekranın yenileme hızı neyse maks FPS o Hz değeri oluyor, optimizasyon sorunlarından dolayı tabi 120FPS'i görmek pek kolay olmuyor. Ekstra olarak Linkedin...
  12. GryAsl

duyduğuma çok sevindim, sizin de hiç yaptığınız oyunlar var mı meslektaş diyince merak ettim.
  13. GryAsl

Video için çok teşekkürler, sorunun kaynağını anladım ama merakımdan soruyorum bu son güncelleme ile baştaki takılmalar hiç azaldı mı yoksa aynı mı?
  14. GryAsl

Bunu duyduğuma çok sevindim, gecikme hakkında bir iyileştirme yapmadım ama önceden de söylediğim gibi FPS artışından kaynaklı sorunun azalması gerekiyordu zaten. İleriki güncellemelerle umarım gecikme sorununu tamamen çözücem. Çok haklısın, ilk projeyi yaptığımda portfolyodaki son eksik parçayı...
  15. GryAsl

Deneyiminizi paylaşmayı unutmayın, umarım eskiden yaşadığınız sorunları çözebilmişimdir
  16. GryAsl

En çok şikayet gelen performans konusunda iyileştirmeler yaptım her ne kadar beklediğim kadar olmasa bile yine de iyiydi. Cihazlar: A52s & S20 Plus Eski Sürüm (1.0.1) Yeni Sürüm (1.0.2) FPS: %100 %120 GPU Kullanımı: %100 %90-85 CPU Kullanımı: %100 %100-90 Oyunun kapladığı yer: %100 %95...
  17. GryAsl

Modellerin polygonlarında vs sorun yok, hepsi basit meshlerden ibaret zaten. Asıl sorun çoğu işlemin sadece 1 thread'de hesaplanıyor olması ve Unity nin mobilde leş gibi post process teknikleri kullanması diyebilirim. Oyuncuya gözükmeyen face'leri tek tek çıkardım sırf biraz daha performans...
  18. GryAsl

Bu sorun Unity'nin yeni input sisteminden kaynaklanıyor, "eski" android telefonlarda kullanılan parmak sensörü ile tam uyumlu olmadığı üzerine bir yazı okumuştum bizzat Unity çalışanı tarafından. Bahsettiğiniz sorun Xioami M6 da da bulunuyor (ama mesela M9t, Samsung S6'da ya da herhangi bir...
  19. GryAsl

Telefonunuzun modelini söyleyebilir misiniz açıkçası merak ettim, bu arada kutuların üstüne fırlamadan önceki aşamasını çok daha belirginleştirdim artık fırlayacağını fark etmemek elde değil. Birazcık daha detaylı anlatabilir misin? Ya da direkt SS atman daha iyi olacaktır. tabi ki haber...
  20. GryAsl

düşük çözünürlük iş yapmadıysa CPU'dan kaynaklanıyordur demek bu performans sorunu, teşekkür ederim bilgiler için. Bu donma sorunu tahminime göre çözdüm, en geç hafta sonu yayınlarım bi güncelleme sağolun geri dönüş için. Teşekkürler, hayatın bize nasıl kapılar açacağı belli olmuyor.
Top Bottom