Neler Yeni

Unreal Engine için 2D Kaynak sıkıntısı

Kextra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Özat
Yahu arkadaş koskoca google veritabanında UE 5 için 2D oyun verisi sadece 1 tane youtube kanalında mı var? Varda ben mi bulamıyorum anlamıyorum. Elinizde bildiğiniz ingilizce ya da türkçe bir kaynak varsa aşağıya sallarsanız çok müteşekkir ve bahtiyar olurum değerli forum sakinleri. İyi geceler.

JSezar

80+ Silver
3d tasarlayıp sabit kamera açısı ile 2d gibi yapabilirsin

Kextra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Özat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3d tasarlayıp sabit kamera açısı ile 2d gibi yapabilirsin
ben direkt pixel art bir sidescroller rpg oyunu yapmak istiyorum bundan mütevellit 3d tasarlamak pek işime yaramamakta zatı şahaneleri

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
ben direkt pixel art bir sidescroller rpg oyunu yapmak istiyorum bundan mütevellit 3d tasarlamak pek işime yaramamakta zatı şahaneleri
UE ile 2D oyun yapmanın nedeni ne? Yaptığın şey spor araba ile rally yapmaya benziyor.

Kextra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Özat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UE ile 2D oyun yapmanın nedeni ne? Yaptığın şey spor araba ile rally yapmaya benziyor.
2.5D oyunlar için unity den ise unreal kullanmak daha cazip geliyor bana birde BP'yi C# a göre daha detaylı biliyorum en azından 3D bazında

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
2.5D oyunlar için unity den ise unreal kullanmak daha cazip geliyor bana birde BP'yi C# a göre daha detaylı biliyorum en azından 3D bazında
İngilizcen varsa Unity'nin C#'ını öğrenmek bebek oyuncağı olur zira İngilizcen olmasa bile en çok Türkçe kaynak olan oyun motoru da Unity. UE'de 2D tool'lar Unity ve GMS2'e göre yok denecek kadar az bunu bilerek yola çıkman lazım.

Top Bottom