Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Yeni Bir Oyun Geliştiriyoruz Yardım?

Pardon Hocam Ben sana cevap veren arkadaşla seni karıştırmışım😂😂😂
  2. KaptanMC

Hocam pixel'den vazgeçtik diyorsun ama arkadaşa pixel oyun yapıyoruz yazmışsın?? Yeni mi vazgeçtiniz???
  3. KaptanMC

Hocam yanlış anlamayın ama Pixel ise çok bir şey beklemeyin sadece cv yazacak bir şey olur ki onunda çok etkisi olacağını sanmıyorum özelliklede rürkiye'de mali TR'de pixel oyun seven kişi sayısı neredeyse yok denecek kadar az Enis kiraz oğlu'nun oyunu bile sırf YT oluduğu için ve destek amaçlı...
  4. KaptanMC

Unity kodlama öğrenemiyorum

-Ben yazdığın oyunların Global olmadığını söylemedim sadece Globalde en Çok oynanan oyunlar Arasında Top 10-20'de vs olmadığını söyledim burda kast etmek istediğim Global'de En çok oynanan Ve Anlık Oyuncu Sayısı en yüksek olan oyunlara baktığında Unity yapımı oyundan çok Unreal ile yapılmış...
  5. KaptanMC

Knk bir sürü oyun saymışsın Eyvallah'da Unreal Engine ile yapılan oyunlarıda görmezden gelmezsin be 1-Valorant ( Valorant sevmem Ama Oyuncu Kitlesi Saydığın tüm oyunları tekler) 2-Fortnite (TR'de çok oynanmz Ama Globalde 2'ci sırada) 3-Palworld (Satış Rekoru Kırmıştı) 4-Pubg (PC versiyonu)...
  6. KaptanMC

Yanlış anlama ama Unity Oyunları çok mu farklı Unity ile yapılan oyunlardada buglar var bugların genel olarak sebebleri firma ile alakalı zaten (çoğu) yaptıkları modelde veya kodlarda sorun oluyor vs. unity ile çocuk oyunu sanki hiç yokmuş gibi tamam 9 yaş kitle assasins Creed gibi oyunlar...
  7. KaptanMC

Yeni Geliştirdiğimiz Simülasyon Oyunumuz

Güzel bı oyuna benziyor Tavsiyem bu Tarz bı oyunda Cinsel şeyler koymalısınız bence Rock Star'ın Yaptığı gibi hatta galiba vardı çok bakmadım ama malum Türkiye başta olmak üzere dünyada abaza çok
  8. KaptanMC

Neden Unity Kullanıyorsun? Yanlış anlama ama Unity devri her geçen gün sona Yaklaşıyor insanlar daha iyi grafikli ve Daha iyi özellikli oyunlar arıyor evet unity topluluğu büyük daha doğrusu büyüktü artık herkes Unreal Engine kullanmaya ve öğrenmeye başlıyor Firmalar dahil Unity ile devam...
Top Bottom