Arama sonuçları: *

1. TahaCel

C# Try catch kullanımı hakkında yardım ?

Nerden araştıra bilirim ben bir yerde bir video izledim adam try catch kullanıyor throw; yazmıyor ben 2 kere tab yazınca çıkıyor sadece throw; ne işe yarıyor onu hala anlamadım ben kullanırken try ın içine kodları yazıyorum catch kısmınada throw; silip message box la yazımı yazdırıyorum...
  2. TahaCel

knk throw; siliyorum düzeliyor :d
  3. TahaCel

yardımınıza ihtiyaçım var başlıkta nasıl belirtçeğimi bilemedim

mercimek çorbası sorunun şeyi ya olay o değil olay comboxtak bir şey seçince checkboxta göstericek yaptım onu checkboxu seçincede labela fiyatı yazdırcak oda kolay ama olay şu comboxtan bir şey seçtikten sonra checkboxa tıklayınca labela fiyat yazdırsın checkboxın içine yazınca labela yazdır...
  4. TahaCel

yardımınıza ihtiyaçım var başlıkta nasıl belirtçeğimi bilemedim

takıldığım yer büyük ihtimal kolay ama gene beynim yandı bir yere konu açtım yapamayınca forum ölmüş heralde kimse bir şey yazmadı buraya açim dedim konuyu
  5. TahaCel

işte throw; u silmeyince program çalışmıyordu silince çalışıyor video baktım adam throw; kullanmıyor ben direk try yazınca 2 kere tab bastım uğraşmadan o yüzden oldu :D
  6. TahaCel

knk çözdüm sorunu throw; gerekli değilmiş zaten
  7. TahaCel

10.sınıfa gidiyorum size göre kolay olabilir bence de kolayda derste hoca ne derse onu yapıyoruz neyse konuya geçiyorum Şimdi bu işlemi yapınca textboxa sayı girmemiz gerekiyor doğal olarak işlem yapması işin radiobutton dan işlemi seçiyoruz + mı - neyse sonra buttona tıklayınca label da...
  8. TahaCel

Kendi Web Tarayıcımı Yaptım

süper kahraman 1625159983 virüs yok dimi ndirmce
  9. TahaCel

Phyton İle Kendi Ofis Yazılımımı Yaptım !

ben beğendim işimi görür eyw :D
Geri