Phyton İle Kendi Ofis Yazılımımı Yaptım !

10 Adet Uygulama Var İçinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş Zamanlarımda Uğraşarak Yaptım

Mobil de çalışıyor mu?

VirüsTotal ile dosyayı tarayıp sonuçların linkini koyup öyle paylaşınız. Ayrıca link yok. Hem de bu uygulama nedir ne değildir azıcık bahsetseydin.
Şuan Taratıyorum

Mobil de çalışıyor mu?
Sadece PC

Adını Kendim Koydum 5 Adet Sürümüne Ayırdım
-Admin
-İş
-Eğitim
-Profesyonel
-Öğrenci

Öncelikle uğraşınız ve bir program ürettiğiniz için tebrikler.
Konu içeriğiniz de hem görsel eksiklik hem de programı açıklayıcı metin eksikliği bulunuyor.
Görseller ile ve programınızı kısaca nasıl kullanıldığını, neler yapabildiğini yazarsanız daha hoş gözükecek ve dikkat çekecektir.

Görsel ve detaylar ile konuyu daha ilgi çekici bir hale getirmeniz iyi olurdu. Yanlış anlamayın ama , hazır kodlarla .bat uzantılı virüs dosyası yazmış ve bunu forumda millete kakalamaya çalışan ,15 yaşında kendini hacker sanan elemanların konusuna benziyor şuan :)
Katılıyorum..

Görsel ve detaylar ile konuyu daha ilgi çekici bir hale getirmeniz iyi olurdu. Yanlış anlamayın ama , hazır kodlarla .bat uzantılı virüs dosyası yazmış ve bunu forumda millete kakalamaya çalışan ,15 yaşında kendini hacker sanan elemanların konusuna benziyor şuan :)
Zaten 15 Yaşındayım, 9.sınıf Bilişim Alanı Öğrencisiyim Yeni Öğrendim Phyton Dili İle Projeler Yapıyorum :)

İlk Aşamada Kodları Tamamlayacağım, Sonrada Görsellik ve Kullanım Kolaylığı İçin Çalışacağım

İlk Aşamada Kodları Tamamlayacağım, Sonrada Görsellik ve Kullanım Kolaylığı İçin Çalışacağım
Bunları yapmadan önce konu açmanız pek doğru değil ancak olabilir sorun yok.
Konu başlığında bulunan "Phyton" 'u "Python" ile değiştirmenizi ve üstte belirtiğim adımları takip etmenizi tavsiye ederim.

İçersinde 11 Adet Yazılım Var, 11.ci Yazılım İse Sadece ADMİN Sürümünde var onu kod yazarken kolaylık olsun diye detaylandırıcı işini görsün diye hazırladım.
Şuan Daha Yeni Yeni For ve Range Konusunu İşliyoruz O yüzden daha basit kodladım.

Destek ve Görüşleriniz İçin Teşekkür Ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri