İlk mobil oyunum Trixstar çıktı. Denemek isterseniz ↓↓↓

Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk kez bir oyun geliştirdim bunu hem tek başıma hem de sınırlı kodlama bilgim ile deneye deneye yaptım. Tabii bu süreçte bolca şey öğrendim ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum bir sonraki projelerim için.

Oyundan bahsedecek olursak Tetris ve zar mekaniklerini birleştiren bir strateji oyunu denilebilir. Elimizde belli bir zar atma hakkı var ve ulaşmamız gereken bir hedef puan var. Amacımız elimizdeki zar haklarını doğru kullanarak düşen blokları doğru yerlere yerleştirmek ve satırları temizlemek böylece hedef puana ulaşarak seviyeyi tamamlıyoruz ve sonraki seviyeye geçiyoruz. Örnek birkaç fotoğraf ekledim.

Oynadıkça anlarsınız zaten basit bir mantığı var fakat seviyeleri geçmek o kadar da kolay değil. Biraz şans faktörü de var işin içinde. Tüm detaylar puanlama sistemi vesaire her şey oyun içindeki nasıl oynanır kısmında yazıyor oraya bir göz atsanız iyi olur.

Şu anlık oyun sadece Google Play'de var. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Google Play üzerinden indirebilirsiniz;
Trixstar - Google Play

Linke tıklamak istemeyenler Google Play'e Trixstar yazarak oyunu bulabilir. İlk sıralarda çıkıyor olması lazım.

Oyunla ilgili bir fikriniz, düşünceniz veya iyi-kötü söylemek istediğiniz bir şey varsa özelden veya [email protected] maile yazabilirsiniz. Hatalar olabilir sonuçta illa hata çıkıyor bunları zamanla düzeltmeye çalışacağım.

Oyunumu indirip deneyen, oynayan, iyi veya kötü geri dönüş yapan herkese teşekkür ederim şimdiden. Kendimi geliştirmek için küçük bir başlangıç oyunu oldu bu :)
Öncelikle tebrikler, sıfırdan bir şey üretmek büyük başarı. Grafikler sade ve anlaşılır, bu güzel. Belki ileride biraz daha farklı zorluk modları veya bonus özellikler eklenebilir. Yine de ilk oyun için oldukça başarılı buldum.

Son düzenleme:
oyuna güzel bir güncelleme yaptım arkadaşlar ilk haline göre bayağı güzel tasarım animasyon ve oynanış güncellemeleri var denemek isteyenler tekrardan deneyebilir

Geri