Neler Yeni

Phyton İle Kendi Ofis Yazılımımı Yaptım !

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
VirüsTotal ile dosyayı tarayıp sonuçların linkini koyup öyle paylaşınız. Ayrıca link yok. Hem de bu uygulama nedir ne değildir azıcık bahsetseydin.

Dejour

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 Adet Uygulama Var İçinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş Zamanlarımda Uğraşarak Yaptım

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Mobil de çalışıyor mu?

Dejour

80+ Bronze
VirüsTotal ile dosyayı tarayıp sonuçların linkini koyup öyle paylaşınız. Ayrıca link yok. Hem de bu uygulama nedir ne değildir azıcık bahsetseydin.
Şuan Taratıyorum

Mobil de çalışıyor mu?
Sadece PC

Adını Kendim Koydum 5 Adet Sürümüne Ayırdım
-Admin
-İş
-Eğitim
-Profesyonel
-Öğrenci

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Görsel ve detaylar ile konuyu daha ilgi çekici bir hale getirmeniz iyi olurdu. Yanlış anlamayın ama , hazır kodlarla .bat uzantılı virüs dosyası yazmış ve bunu forumda millete kakalamaya çalışan ,15 yaşında kendini hacker sanan elemanların konusuna benziyor şuan :)

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Öncelikle uğraşınız ve bir program ürettiğiniz için tebrikler.
Konu içeriğiniz de hem görsel eksiklik hem de programı açıklayıcı metin eksikliği bulunuyor.
Görseller ile ve programınızı kısaca nasıl kullanıldığını, neler yapabildiğini yazarsanız daha hoş gözükecek ve dikkat çekecektir.

Görsel ve detaylar ile konuyu daha ilgi çekici bir hale getirmeniz iyi olurdu. Yanlış anlamayın ama , hazır kodlarla .bat uzantılı virüs dosyası yazmış ve bunu forumda millete kakalamaya çalışan ,15 yaşında kendini hacker sanan elemanların konusuna benziyor şuan :)
Katılıyorum..

Dejour

80+ Bronze
Zaten 15 Yaşındayım, 9.sınıf Bilişim Alanı Öğrencisiyim Yeni Öğrendim Phyton Dili İle Projeler Yapıyorum :)

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Dejour

80+ Bronze
İlk Aşamada Kodları Tamamlayacağım, Sonrada Görsellik ve Kullanım Kolaylığı İçin Çalışacağım

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
İlk Aşamada Kodları Tamamlayacağım, Sonrada Görsellik ve Kullanım Kolaylığı İçin Çalışacağım
Bunları yapmadan önce konu açmanız pek doğru değil ancak olabilir sorun yok.
Konu başlığında bulunan "Phyton" 'u "Python" ile değiştirmenizi ve üstte belirtiğim adımları takip etmenizi tavsiye ederim.

Dejour

80+ Bronze
İçersinde 11 Adet Yazılım Var, 11.ci Yazılım İse Sadece ADMİN Sürümünde var onu kod yazarken kolaylık olsun diye detaylandırıcı işini görsün diye hazırladım.
Şuan Daha Yeni Yeni For ve Range Konusunu İşliyoruz O yüzden daha basit kodladım.

Destek ve Görüşleriniz İçin Teşekkür Ederim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom