Arama sonuçları: *

1. W

SoundWave ile .wav dosyası kayıt etmeden STT ve TTS servislerini kullanmak

Merhaba aslında sorum başlıkta yazanın aynısı, bunu nasıl yapabilirim ChatGPT'den yardım almaya çalışıyorum fakat pek işe yaradığı söylenemez dosya kayıt etmeden soundWave dosyasını direkt olarak stt ve tts servisine göndermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  2. W

WAV -> UTF-8 -> FString

Merhaba, Unreal engine üzerinde blueprintler ile bir wav dosyasını UTF-8 olarak açıp daha sonrasında ise FStringe çevirmemin bir yolu mevcut mu acaba STT API Request için kullanacağım direkt FStringe de dönüştürebilirim.
  3. W

Uygulamam açılmıyor yardım eder misiniz

Unreal engine üzerinden çıktı aldığım uygulama telefonda açılmıyor bu şekilde bir hata veriyor sebebi nedir
  4. W

Jdk ve gradle ile apk çıktısı alamıyorum

Merhaba, unreal engine üzerinden apk çıktısı almaya çalışıyorum fakat gradle hata veriyor. Log dosyasına baktığımda gözüken hata Execution failed for task ':app:mergeReleaseNativeLibs'. > Could not resolve all files for configuration ':app:releaseRuntimeClasspath'. > Could not find...
  5. W

UNREAL ENGİNE APK ÇIKTISI ALAMIYORUM

UATHelper: Paketleme (Android (ETC2)): ERROR: Command C:\Program Files\Epic Games\UE_5.4\Engine\Extras\Android\SetupAndroid.bat android-33 33.0.1 3.22.1 25.1.8937393 -noninteractive failed [Exit code 4, working dir = C:\Program Files\Epic Games\UE_5.4\Engine\Extras\Android] LogSlate: Window...
  6. W

Unreal engine gradle 7.5 kullanıyor ama bende 8.11.1 kurulu

Merhaba, Bilgisayarda jdk23 ve gradle 8.11.1 kurulu fakat unrealdan android çıktısı alırken gradle 7.5kullanmaya çalışıyor dosyaları vs komple silmeme rağmen bunu nasıl düzeltip 8.11.1 e geçirebilirim 7.5 java 23 desteklemiyor diye uyarı alıyorum 1733297866 Uyarı değil hata alıyorum*
  7. W

UNREAL ENGINE \\ ChatGPT ile AI Move To kullanmak

Merhaba, ChatGPT API ile "AI Move To" nodunu kullanmaya çalışıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu anda, ChatGPT'den belirli bir formatta JSON gibi içerik alabiliyorum fakat aslında bunu yapabiliyorum ama stabil değil. Eğer bunu başka bir şekilde yapamıyorsam, stabilizasyon sorununu çözmek...
  8. W

Unreal Engine .wav OpenAI Whisper STT Request

Merhaba, Blueprintler ile OpenAI Whisper STT API'ye RecordedAudio.wav dosyasını göndermek ve ses kaydını yazıya çevirmek istiyorum fakat şuanda gelen Response Code ve Data pinlerini yazdırdığımda aldığım sonuç LogBlueprintUserMessages: [WB_ChatBox_C_0] Response Code ==0...
  9. W

UNREAL ENGİNE 5 SAYAÇ 60 SANİYE OLDUĞUNDA LEVEL ATLAMAK

Merhaba Unreal engine öğrenmeye yeni başladım ve şuanda bizi takip eden bir npc yaptım ve yakaladığında ilk bölüm yeniden başlıyor, eğer 1dakika içerisinde yakalanmazsak level2 isimli bölüm sekansına geçiş yapmak istiyorum fade efekti vs. yakalandığım zaman sorunsuz çalışmakta fakat Newlevel...
Top Bottom