Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

NEREDEN UNREAL ENGİNE 5 ÖĞRENEBİLİRİM

pfp müq ve YT den video falan izleyerek öğrenebilirsin ben şahsen bunu buldum iyi gibi temelden başlamış olursun. seriyi izlersin.
  2. akıllı kuş

Visual Studio Express 2015 nereden indirebilirim

pes ediyorum o yüklemeyi yaptım şimdi sadece bi klasör seçeceğim D diskine yüklemek için yaptırmıyor allahım sinirim bozuluyoğ
  3. akıllı kuş

ONU BENDE GÖRÜYORUM NEYSE NE BOŞ VER
  4. akıllı kuş

reis senden link istedim verdiğin cevaba bak tavırlı tavırlı konuşma bi link atman çok mu zor internetteyim yarım saattir araştırıyom microsoftun sitesinde bulamıyorum ister kör de ister ne dersen de bulamıyorum yarım saattir sinirim bozuldu bunun yüzünden. evet şimdi tekrar soruyorum düzgünce...
  5. akıllı kuş

hacı bilmiyorum ben bana VS Express lazım hangisi falan olduğu beni ilgilendirmez bi link atarmısın DİREK indirme linki lazım bana
  6. akıllı kuş

2022 mi indireyim pc'de kasma donma yaparmı bilmiom R5 2600 Var ve 5500XT var
  7. akıllı kuş

bilen biri varsa etiketlermisin 1636395305 @Abdullah Hacıgül abi biliyonmu
  8. akıllı kuş

bu ne hocam hangisi
  9. akıllı kuş

bulamıyom atarmısın microsoftun sitesi çok karışık gelio bana VS express 2015 lazım
  10. akıllı kuş

soru başlıkta ücretsiz link atarsanız sevinirim 1636393396 @FPU/CACHE biliyormusun acaba 1636394115 yardım pls 1636394578 @RevDeisDou_Fan
Top Bottom