akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilmmNie kassin ?
niye yapsın.son çıkanı indir
bilmmNie kassin ?
niye yapsın.son çıkanı indir
İndir indir 2022 iidiebilmm
hacı bilmiyorum ben bana VS Express lazım hangisi falan olduğu beni ilgilendirmez bi link atarmısın DİREK indirme linki lazım bananiye yapsın.son çıkanı indir
evine de gelip kurayım istersen.araştır bul.kod yazacaksın araştırmayı öğren biraz.hacı bilmiyorum ben bana VS Express lazım hangisi falan olduğu beni ilgilendirmez bi link atarmısın DİREK indirme linki lazım bana
reis senden link istedim verdiğin cevaba bak tavırlı tavırlı konuşma bi link atman çok mu zor internetteyim yarım saattir araştırıyom microsoftun sitesinde bulamıyorum ister kör de ister ne dersen de bulamıyorum yarım saattir sinirim bozuldu bunun yüzünden.evine de gelip kurayım istersen.araştır bul.kod yazacaksın araştırmayı öğren biraz.
donma kasma yapmaz ağır bir program değil okulda i3 lerle 2017 sini kullanıyoruz2022 mi indireyim pc'de kasma donma yaparmı bilmiom R5 2600 Var ve 5500XT var
ONU BENDE GÖRÜYORUM NEYSE NE BOŞ VERgoogle a yazdım.ve ilk çıkana girdim.bunu bulamadın mı gerçekten?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
indir onu işte aradığın o. 2.de indirme butonu var onu da gördün mü? ona basacan işteONU BENDE GÖRÜYORUM NEYSE NE BOŞ VER
pes ediyorum o yüklemeyi yaptım şimdi sadece bi klasör seçeceğim D diskine yüklemek için yaptırmıyor allahım sinirim bozuluyoğindir onu işte aradığın o. 2.de indirme butonu var onu da gördün mü? ona basacan işte