Arama sonuçları: *

1. feritmusaoz

Unreal Engine 4'mü kullanmalıyım Unreal Engine 5'mi

Sistemin gayet yeterli seninkinden 1 tık alt sistemle ue5 rahat rahat kullanıyorum
  2. feritmusaoz

Unity yükleme tamamlanmıyor

Windows defendera giriyorsun virüs ve tehdit koruması ayarlarına giriyorsun oradaki her şeyi kapatıyorsun. Uyarı verecek cihazınız risk altında olabilir vs. diye gene de kapatıyorsun oluyor bitiyor.
  3. feritmusaoz

Unity yükleme tamamlanmıyor

Windows defenderı kapat
  4. feritmusaoz

Bilgisayar mühendisliği için ideal laptop

Rami kendiniz alıp bilgisayarcı da taktırabilirsiniz, hazır olarak alınca çok fiyat farkediyor
  5. feritmusaoz

Oyun Geliştirmeyi Nasıl Öğrenebilirim ?

155 saatlik verimli bir eğitimle hem c# hemde unity hakkında yeterince tecrübeli olursunuz kendi istediğiniz oyun türünü yapmaya başlarsınız. At0m un mağara dev discord sunucusunu önerebilirim unreal unity ve yazılıma dair her şey mevcut.
  6. feritmusaoz

Oyun Geliştirmeyi Nasıl Öğrenebilirim ?

Bunu favorilere eklemiştim zamanım olmadığı için hala başlayamadım eğitim iyi ama mikrofonu kötü adamın sinir oldum
  7. feritmusaoz

Türkler Neden İyi Oyun Yapamıyor? [Detaylı Anlattım]

Kardeşim ben sonuna kadar okudum anlatmak istediğini gayette iyi anladım. Almanlar kolayca oyun yapıyor tarzı bişey dememişsin. Hatta hem ortaokul da hem lise de hem de üniversite de eğitim aldıktan sonra yavaş yavaş kendi oyununu yaptığını anlatmışsın. Tüm yorumları da okudum çoğu boş eleştiri...
  8. feritmusaoz

Yazılım mı öğreneyim üniversiteye mi çalışayım?

Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun, ölenlere Allah rahmet eylesin. Ben şuan 11. sınıf öğrencisiyim. Yeterli sistemim de var, sizce paso yazılım ile mi uğraşayım? Oyun geliştirmek vs. istiyorum... Yoksa dümenden yazılım öğrenip üniye mi çalışayım? Eğer üni okuyacaksam gene bilgisayar...
  9. feritmusaoz

Kodlama öğrenmeye nereden başlayabilirim?

Dostum bende de kötü bir laptop vardı. Visual studioda bilgisayarı zorlamayan kodlar yazabilirsin, başlangıç için c# ve sql öneririm. İlerleyip kendimi kanıtladıktan sonra ailem yeni bir pc aldı. Kendini kanıtlarsan durumunuz da varsa ailenin alacağını düşünüyorum. Yeni bir pc ye geçene kadar...
Top Bottom