biz şuan 10. sınıf C# görüyoruz 9 da pytohon görüyodukBunu yarın hocama danisacagim mantıklı geldi.
biz şuan 10. sınıf C# görüyoruz 9 da pytohon görüyodukBunu yarın hocama danisacagim mantıklı geldi.
Dostum bende de kötü bir laptop vardı. Visual studioda bilgisayarı zorlamayan kodlar yazabilirsin, başlangıç için c# ve sql öneririm. İlerleyip kendimi kanıtladıktan sonra ailem yeni bir pc aldı. Kendini kanıtlarsan durumunuz da varsa ailenin alacağını düşünüyorum. Yeni bir pc ye geçene kadar visual studiodan c# ve İngilizce öğrenmeye odaklan.Teşekkür ederim.
Ailem bilgisayarı oyuncak olarak görüyor yeni bir bilgisayar istediğimde fiyatları gördükten sonra, sen oyun oynayacaksın diye o kadar para veremeyiz, diyolar.
Yazılım, kodlama da zaten hayalim ama laptop yüzünden hiç başlayasım gelmiyordu. Bu işe ucundan başlarsam ve meyvesini gördükten sonra ailemin gözüne sokarsam daha iyi bir bilgisayara ihtiyacımın olduğunu anlarlar diye düşünüyorum. Yeni bilgisayar aldığımda da daha profesyonel olarak yapmak istiyorum bu işi.