Arama sonuçları: *

1. M

Unity ile Visual Studio mu Visual Studio Code mu kullanılır

Hocam Unity ayarlarından yapılıyor ben kullanıyorum. 1612289246 Veya projenin dosya konumuna gidip ordan scriptlere sağ tık özellikler sonra dosyayı birlikte aç yerinde sublime text yapıp unity'de kullanabilirsiniz. Dosya uzantısı cs olmalı yoksa yanlış dosyayı yapıyorsunuz.
  2. M

Olmuyor hocam ama eğer kodun içinde bir kere kendiniz yazarsanız aşağı kısımlarda yukarıda küçük bir yazıyla çıkıyor enterleyince tamamlıyor. Kısacası kelime tamamlama yok başlangıç için kötü bir uygulama.
  3. M

Kelime tamamlama şöyle var sen bir kodda örneğin public float jumpForce; tanımladın bunu void Update kısmına yazarken ju yazınca çıkıyor diye biliyorum en hafifi Sublime Text 3 sistemi hiç zorlamıyor ama kelime tamamlama anlattığım gibi bundada.
  4. M

Code daha iyidir bence. Bir sürü eklenti ekleyebilirsin ve daha hafif normale göre.
  5. M

Hocam onu indirmek yerine SublimeText 3 öneririm. Ben burdan yazıyorum kodlarımı ve çok hafif bir uygulama, Visual Studio sistemi zorluyor.
  6. M

Unity ile mi öğrenmeliyim Unreal Engine ile mi oyun tasarımını?

Tam oyun yapsan bile reklam için şöyle 1-2k para lazım yoksa kimse oynamaz.
  7. M

Oyun fikri önerisi yapar mısınız ?

Bu fikri ekipçe biraz daha değerlendirip düzenliyeceğiz, oyunu çıkartırsak bu konuya gelip seni etiketlerim.
  8. M

İronik.
  9. M

Arkadaşlar ben bir oyun yapmaya başlıyacağım fakat aklımda klişe oyunlar dışında bir fikir yok, sizlerin güzel fikirleri varsa bunları değerlendirip kullanmak isterim. 2D olacak.
Top Bottom