Neler Yeni

Unity ile Visual Studio mu Visual Studio Code mu kullanılır

(Can)

80+ Bronze
Unity ile android e birkaç bişeyler yapmayı düşünüyorum ama Unity tam çözemedim bilenler yardımcı olabilirmi. Unity ile Visual Studio mu Visual Studio Code mu kullanılıyor ben Visual Studio Code u indirdim aradaki farklar neler

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Unity ile android e birkaç bişeyler yapmayı düşünüyorum ama Unity tam çözemedim bilenler yardımcı olabilirmi. Unity ile Visual Studio mu Visual Studio Code mu kullanılıyor ben Visual Studio Code u indirdim aradaki farklar neler
Hocam onu indirmek yerine SublimeText 3 öneririm. Ben burdan yazıyorum kodlarımı ve çok hafif bir uygulama, Visual Studio sistemi zorluyor.

(Can)

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onu indirmek yerine SublimeText 3 öneririm. Ben burdan yazıyorum kodlarımı ve çok hafif bir uygulama, Visual Studio sistemi zorluyor.
sistem r5 2600x rtx 2060 zorlanmaz heralde. Bana yardımcı olurmusun hiç bilmiyorum yeni indirdim 2 sinide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Visual Studio mu​

Visual Studio Code mu hangisi daha iyi​

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
sistem r5 2600x rtx 2060 zorlanmaz heralde. Bana yardımcı olurmusun hiç bilmiyorum yeni indirdim 2 sinide

Visual Studio mu​

code u kullandığımda kelimlere tanımlı olmuyodu visual studio da oluyodu oyüzden o daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça

Visual Studio mu​

Code daha iyidir bence. Bir sürü eklenti ekleyebilirsin ve daha hafif normale göre.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
hocam kelime tamam lama falan oluyomu farkları zorlukları falan nedir çok fark yoksa ona geçeyim sistemi cidden zorluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
hocam kelime tamam lama falan oluyomu farkları zorlukları falan nedir çok fark yoksa ona geçeyim sistemi cidden zorluyor
Kelime tamamlama şöyle var sen bir kodda örneğin public float jumpForce; tanımladın bunu void Update kısmına yazarken ju yazınca çıkıyor diye biliyorum en hafifi Sublime Text 3 sistemi hiç zorlamıyor ama kelime tamamlama anlattığım gibi bundada.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
Kelime tamamlama şöyle var sen bir kodda örneğin public float jumpForce; tanımladın bunu void Update kısmına yazarken ju yazınca çıkıyor diye biliyorum en hafifi Sublime Text 3 sistemi hiç zorlamıyor ama kelime tamamlama anlattığım gibi bundada.
şöyle söyliyeyim atıyorum rigid body rig yazınca çeşitli kelimlere oluyomu

(Can)

80+ Bronze
hiçbirşey anlamadım çünki Unity ve visual studio yu hiç bilmiyorum

heh olmuyor işte nasıl yardım edicek bana (code)

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Olmuyor hocam ama eğer kodun içinde bir kere kendiniz yazarsanız aşağı kısımlarda yukarıda küçük bir yazıyla çıkıyor enterleyince tamamlıyor. Kısacası kelime tamamlama yok başlangıç için kötü bir uygulama.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
SublimeText de Unity açmıyor diye biliyorum.SublimeText cogunlukla web işleri için kullanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
SublimeText de Unity açmıyor diye biliyorum.SublimeText cogunlukla web işleri için kullanıyor.
Hocam Unity ayarlarından yapılıyor ben kullanıyorum.

Veya projenin dosya konumuna gidip ordan scriptlere sağ tık özellikler sonra dosyayı birlikte aç yerinde sublime text yapıp unity'de kullanabilirsiniz. Dosya uzantısı cs olmalı yoksa yanlış dosyayı yapıyorsunuz.

Top Bottom