Arama sonuçları: *

1. stizzy

Yazılım ile Nasıl Para Kazanabilirim?

hocam konu dışı ama kurs online mı, bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum ama hemen bırakıyorum bunun önüne geçebilmek için
  2. stizzy

Digiage Güvenilir Mi?

Merhaba dostlar bugün uzun bir zamandır takip ettiğim at0m'un discord sunucusa katıldım, biraz göz gezdirdim sonra etkinlik kısmı gözüme ilişti ve digiage diye bir site veya DIGIAGE Oyun Senaryosu Geliştirme Çevrim İçi Kampı, araştırdım ve trt, spor bakanlığı ve daha ismini bile duymadığım...
  3. stizzy

Kodlamaya/yazılıma nasıl devam edebilirim

c# for unity tarzında aratsam olur mu peki 1625344796 neyse hocam başınızı ağrıttım, bir sorunum vs olursa tekrardan konu açıp etiketlerim sizi, ekrardan size ve diğer arkadaşlara teşekkürler
  4. stizzy

olmazsa olma hocam akışına bırakalım azda
  5. stizzy

dostlar kararımı verdim şöyle: önce c#'ı düşük-orta seviyeye getireceğim ve sonrasında unitye geçiş yapıp ikisini birden götüreceğim @PeykSoftware @AusXis @Star trek @mmx1 @MertYildirim_34 (mmx hocam bu arada dediğiniz gibi kendimi olabildiğince zorlamaya çalışacağım)
  6. stizzy

onlarda aklımdan geçti ama pek bakmadım, görsel içgüdümün iyi olduğunu düşünüyorum, unity'i beceremezsem bunuda düşünebilirim (birqz kendimi övdüm kb)
  7. stizzy

teşekkürler hocam, youtubeden bayağı bir kanal keşfettim çoğu tüm dilleri vermiş onlara başlayacağım
  8. stizzy

uçuk hedef değil hocam ya basitinden bir oyun
  9. stizzy

hocam peki pythonu bırakayım o zaman ve unity ile c#'ı aynı anda öğrenmek çok zorlar mı
  10. stizzy

unreal engine öğrenirim öğrenmesine ama hocam kod kısmında zorlanırım diye basit bir dilden başladım bunu öğrenince c#'a falan başlayacaktım
  11. stizzy

Merhaba dostlar, geçen hafta içimden gelerek hevesli hevesli ve araştırarak python öğrenmeye başladım ama şimdi o heves içimde yok ve bakasım gelmiyor ama bir yandan ise bari bu işi salmayayım diyorum ve kendi oyunumu yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Top Bottom