Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bulaşık makinesi yüzünden evi su bastı yardım

Para karşılığında da servis desteği alamıyorsanız dışarıda yaptırın diyeceğim ama hiçbir garantisi yok yaptırmanın. Yani beyaz eşya fiyatları çok uçuk ancak bilemiyorum. Makinenizi değiştirme zamanı gibi gözüküyor
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Bulaşık makinesi yüzünden evi su bastı yardım

Benzer bir sorun benim de başıma gelmişti. Bulaşık makinesinin markasından bulunduğunuz bölgesindeki sorumlusunu google üzerinden bulup arayıp destek isteyebilirsiniz adresinize.
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Samsung 55Q67B 55" alınır mı?

50" modelini teyzem kullanıyor görüntü mükemmel. Onlara her oturmaya gittiğimizde ağzım açık kalarak film seyrediyorum
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Beyaz bez ayakkabiyi cifle silsem ne olur

Hayır ben çoğu zaman ayakkabılarımı anneme yıkattırırım. Kendim birkaç haftada bir ıslak mendille silerim ancak bez kısımları kirlendiği için 2-3 ayda bir de anneme yıkatırım. Mis gibi oluyor.
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Beyaz bez ayakkabiyi cifle silsem ne olur

Ver annene makinada yıkasın mis gibi olur
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

2500 TL 55 Ekran Televizyon Önerisi

A-101, BİM gibi marketlere bile giriş seviye televizyonlar 3.500₺ gibi bir fiyattan geliyor. Düşünebilirseniz ancak onlara yönelebilirsiniz. Ancak teknik destek gerektiren arıza gibi konularda ne kadar müşteri odaklılar bilemem
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hi-Level HL55FMN243 55'' Ultra HD WEBOS Smart Led Tv Alınır Mı?

Yani bu bütçe aralığında 4k bakmamak lazım. 1080p 50-55" model bakılabilir...
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hi-Level HL55FMN243 55'' Ultra HD WEBOS Smart Led Tv Alınır Mı?

Yani fiyatı 4k için çok iyi ancak panel renkleri konusunda çok bir şey beklememek lazım. Ayrıca dediğim gibi elektrik faturalarına ciddi anlamda etkisi olacaktır
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Tavsiye edebileceğiniz çay makinesi var mı

Uygun olarak bu var https://www.hepsiburada.com/sinbo-cay-makinesi-su-isiticisi-p-HBCV00000CO3C8 kaliteli olarak da biraz yükselebilirseniz bu var https://www.hepsiburada.com/vestel-sefa-3000-bd-cay-makinesi-p-HBV00000WTS1M
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Mi TV stick VS mi box

Mi stick almalısın, ayrıca TV'ni 720p kullanmaya devam edeceksin :(
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Wifi Ampul Kapalıyken Anahtar Açık tutulur mu?

şu yazıların bir kısmını nasıl seçtiğini gösterir misin? Alıntı diyorum ancak bir türlü yapamıyorum...
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Akılsız Televizyonu Akıllıya Çevirme

sanırım hayır, 300₺ sıradan bir televizyonu akıllı yapmak için makul bir fiyat bence
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Akılsız Televizyonu Akıllıya Çevirme

Olur tabi ki, ancak ürün pahalı geldi bu linkte. 300₺'ye düşüyordu indirimlerde
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

6 sandalyeli mutfak masası tavsiyeleri

Teyzem kullanıyor bunu, memnun kendisi
Top Bottom