Sağolun. Gelen su temiz su. Ancak beyaz eşya hakkında pek fazla bilgim yok.Eğer kirli su ise gider borusunu kontrol et tıkanmış olabilir. Temiz su ise temiz su girişine bak. Çözümleyemiyorsan da tamirci amcayı çağır o da nezaman gelirse artık. Geçmiş olsun.
kanka hergün çalışmıyor mu makina? yanlış bir şey yaptığından felan olamaz mı yani? eğer yeni olduysa makinayı öne çek açılıp kapanan musluktan gelen hortumu kontrol etSağolun. Gelen su temiz su. Ancak beyaz eşya hakkında pek fazla bilgim yok.
Korkuyorum söküp dağıtmaya kendim. Tamirciyi aradım oda başka bir işteymiş
1 gün yokmuş.
bu işlemi yapmadan önce önüne bir leğen al. Filtre kapağını açınca içindeki su oradan çıkacaktır.Gider kısmındaki filtre tıkanmış olabilir, alt kısmında yuvarlak kapaklar oluyor, çevirerek çıkarabilirsin.
Ben içerideki gider kısmını kastetmiştim, dışta su boşaltma kısmı varsa önüne bir şey koyması mantıklı tabi.bu işlemi yapmadan önce önüne bir leğen al. Filtre kapağını açınca içindeki su oradan çıkacaktır.
Yanlış bir şey yapmadım ki. Hergünkü ayarda kullandım makineyi.kanka hergün çalışmıyor mu makina? yanlış bir şey yaptığından felan olamaz mı yani? eğer yeni olduysa makinayı öne çek açılıp kapanan musluktan gelen hortumu kontrol et
Makineyi sökmeye korkuyorumGider kısmındaki filtre tıkanmış olabilir, alt kısmında yuvarlak kapaklar oluyor, çevirerek çıkarabilirsin.
Makine çok eski artık destek verilmiyor.Benzer bir sorun benim de başıma gelmişti. Bulaşık makinesinin markasından bulunduğunuz bölgesindeki sorumlusunu google üzerinden bulup arayıp destek isteyebilirsiniz adresinize.
Para karşılığında da servis desteği alamıyorsanız dışarıda yaptırın diyeceğim ama hiçbir garantisi yok yaptırmanın. Yani beyaz eşya fiyatları çok uçuk ancak bilemiyorum. Makinenizi değiştirme zamanı gibi gözüküyorMakine çok eski artık destek verilmiyor.
Makinesi sökmeye çıkarmaya korkuyorum. Hayatımda hiç böyle bir işe kalkışmadım.Para karşılığında da servis desteği alamıyorsanız dışarıda yaptırın diyeceğim ama hiçbir garantisi yok yaptırmanın. Yani beyaz eşya fiyatları çok uçuk ancak bilemiyorum. Makinenizi değiştirme zamanı gibi gözüküyor
Hocam bizdede akıtıyordu hortumları değiştik gitti. Zor bir şey değil tornavida ile aç kapa bu yaniYanlış bir şey yapmadım ki. Hergünkü ayarda kullandım makineyi.