Arama sonuçları: *

1. A

Air fryer kullanıcıları bu üründen memnun musunuz?

Ben Cosori 5.5 Litre olanını kullanıyorum, gayet memnunum. İyi ki almışım, pratik hızlı vs vs. Bu attığın marka ve modeli de kullanan var bayağı.
  2. A

Tıraş makinesi önerebilir misiniz

Benim kullandığım farklı bir model olduğu için bunu al ya da bunu al diyemeyeceğim. İnceleme videosu vb varsa öyle değerlendirip alman daha iyi olur gibi. Edit: Benim kullandığım model S1070/04 bu. Şuan satışı yok sanırım.
  3. A

Tıraş makinesi önerebilir misiniz

Philips'in 3000 ya da 5000 serisi modellerine bak. Bende eski aquatouch modeli var. Neredeyse 3 yıldır kullanıyorum, ıslak kuru traş ediyor. Sıfır keseceksen eğer bu tarz 3 ağızlılardan alman lazım.
  4. A

15K-20K ARASI TELEVİZYON ÖNERİSİ

SAMSUNG UE 65AU9000 Aileme bir kaç ay önce bu modelden aldık, geçenlerde bende ziyaret ettim gayet güzel gözüküyor. Kanal geçişleri ne hızlı ne yavaş. Görüntüyü beğendim, yalnız onlar indirim zamanı yakalamıştı Vatan Bilgisayarda 15 16 bantlarındaydı.
  5. A

8000 Bin TL ye kadar televizyon önerisi

https://www.epey.com/televizyon/grundig-55-geu-7830-b.html bu televizyonu temmuz ayında 4100 liraya almıştım o zaman alınabilecek seviyedeydi. Televizyon alma sürecinde ne kadar uzun sürerse o kadar sıkıntılı oluyor. Şöyle, fiyat aralığı belirliyorsun ardından ekran boyutu tahmini belli oluyor...
Top Bottom