Evdeki televizyon bozulduğu için yeni bir televizyon almak istiyorum. Bu bütçeye göre en f/p televizyon nedir öneri alabilir miyim
Philips benceHangisi daha iyidir sizce
Ama arayüzü, kanal değiştirme süresi vb yi de inceleyin. Bilgim yok o konuda. Sadece özelliklerine göre Philips gibi. Fakat dediğim gibi kanal değiştirme süresini vb inceleyin. Ve internetten alacaksanız genelde tvler horoz lojistik diye bir şirketle geliyor. Biz Sakarya da oturuyoruz, Tv kocaeliden gelicekti 2 haftada geldiPhilips bence
Kargo olarak horoz lojistik biraz sıkıntılı gibi 2 tane farklı zamanlarda ürün alsım ikiside 2 haftada geldi. Taktik verim o kargo olursa diye şikayet var a şikayet yazın o zaman daha erken yolluyorlarPhilips bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama arayüzü, kanal değiştirme süresi vb yi de inceleyin. Bilgim yok o konuda. Sadece özelliklerine göre Philips gibi. Fakat dediğim gibi kanal değiştirme süresini vb inceleyin. Ve internetten alacaksanız genelde tvler horoz lojistik diye bir şirketle geliyor. Biz Sakarya da oturuyoruz, Tv kocaeliden gelicekti 2 haftada geldi
Teşekkür ederimPhilips bence
Ama arayüzü, kanal değiştirme süresi vb yi de inceleyin. Bilgim yok o konuda. Sadece özelliklerine göre Philips gibi. Fakat dediğim gibi kanal değiştirme süresini vb inceleyin. Ve internetten alacaksanız genelde tvler horoz lojistik diye bir şirketle geliyor. Biz Sakarya da oturuyoruz, Tv kocaeliden gelicekti 2 haftada geldi
Kargo olarak horoz lojistik biraz sıkıntılı gibi 2 tane farklı zamanlarda ürün alsım ikiside 2 haftada geldi. Taktik verim o kargo olursa diye şikayet var a şikayet yazın o zaman daha erken yolluyorlar
6 yıldır philips android tv kullanıyorum.Hangisi daha iyidir sizce
Çok teşekkür ederimhttps://www.epey.com/televizyon/grundig-55-geu-7830-b.html bu televizyonu temmuz ayında 4100 liraya almıştım o zaman alınabilecek seviyedeydi. Televizyon alma sürecinde ne kadar uzun sürerse o kadar sıkıntılı oluyor. Şöyle, fiyat aralığı belirliyorsun ardından ekran boyutu tahmini belli oluyor. Android olmasıydı, 4k olmasıydı derken panellere kadar bakmaya başlayınca içinden çıkılmıyor.
Tavsiyem bir kaç model belirleyip imkan varsa mağazalardan canlı görmek. Allah kolaylık versin.
Lg ve Samsung kullandım ben kendim 2 tv markası da çok iyiydi, Samsung yn arayüzü sade güzel ama ben lg nin arayüzünü daha çok sevdimTam model bilmiyorum ama ben alırsam LG alırdım
Kuzenlerimde var en büyük ekrandan devasa bişey acayip netti bende kendi evime LG alıcam kumandası da efsane akıllı hareket sensörü vs var çok sevdim benLg ve Samsung kullandım ben kendim 2 tv markası da çok iyiydi, Samsung yn arayüzü sade güzel ama ben lg nin arayüzünü daha çok sevdim