Neler Yeni

8000 Bin TL ye kadar televizyon önerisi

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Bütçe
8000
Evdeki televizyon bozulduğu için yeni bir televizyon almak istiyorum. Bu bütçeye göre en f/p televizyon nedir öneri alabilir miyim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,056
İsim
Oğuz Oğuz

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Hangisi daha iyidir sizce
Philips bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama arayüzü, kanal değiştirme süresi vb yi de inceleyin. Bilgim yok o konuda. Sadece özelliklerine göre Philips gibi. Fakat dediğim gibi kanal değiştirme süresini vb inceleyin. Ve internetten alacaksanız genelde tvler horoz lojistik diye bir şirketle geliyor. Biz Sakarya da oturuyoruz, Tv kocaeliden gelicekti 2 haftada geldi

Philips bence

Ama arayüzü, kanal değiştirme süresi vb yi de inceleyin. Bilgim yok o konuda. Sadece özelliklerine göre Philips gibi. Fakat dediğim gibi kanal değiştirme süresini vb inceleyin. Ve internetten alacaksanız genelde tvler horoz lojistik diye bir şirketle geliyor. Biz Sakarya da oturuyoruz, Tv kocaeliden gelicekti 2 haftada geldi
Kargo olarak horoz lojistik biraz sıkıntılı gibi 2 tane farklı zamanlarda ürün alsım ikiside 2 haftada geldi. Taktik verim o kargo olursa diye şikayet var a şikayet yazın o zaman daha erken yolluyorlar

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Philips bence

Kargo olarak horoz lojistik biraz sıkıntılı gibi 2 tane farklı zamanlarda ürün alsım ikiside 2 haftada geldi. Taktik verim o kargo olursa diye şikayet var a şikayet yazın o zaman daha erken yolluyorlar
Teşekkür ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tam model bilmiyorum ama ben alırsam LG alırdım

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
https://www.epey.com/televizyon/grundig-55-geu-7830-b.html bu televizyonu temmuz ayında 4100 liraya almıştım o zaman alınabilecek seviyedeydi. Televizyon alma sürecinde ne kadar uzun sürerse o kadar sıkıntılı oluyor. Şöyle, fiyat aralığı belirliyorsun ardından ekran boyutu tahmini belli oluyor. Android olmasıydı, 4k olmasıydı derken panellere kadar bakmaya başlayınca içinden çıkılmıyor.

Tavsiyem bir kaç model belirleyip imkan varsa mağazalardan canlı görmek. Allah kolaylık versin.

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.epey.com/televizyon/grundig-55-geu-7830-b.html bu televizyonu temmuz ayında 4100 liraya almıştım o zaman alınabilecek seviyedeydi. Televizyon alma sürecinde ne kadar uzun sürerse o kadar sıkıntılı oluyor. Şöyle, fiyat aralığı belirliyorsun ardından ekran boyutu tahmini belli oluyor. Android olmasıydı, 4k olmasıydı derken panellere kadar bakmaya başlayınca içinden çıkılmıyor.

Tavsiyem bir kaç model belirleyip imkan varsa mağazalardan canlı görmek. Allah kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Lg ve Samsung kullandım ben kendim 2 tv markası da çok iyiydi, Samsung yn arayüzü sade güzel ama ben lg nin arayüzünü daha çok sevdim
Kuzenlerimde var en büyük ekrandan devasa bişey acayip netti bende kendi evime LG alıcam kumandası da efsane akıllı hareket sensörü vs var çok sevdim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom