Ambilight Özellikli Televizyon Önerisi 55.000₺

CyperFly

80+
Reaksiyon skoru
82
Bütçe
55001
Beyler selam.

Hanımla eve televizyon almayı düşünüyoruz 55.000₺'ye bütçemizi kadar çıkabiliriz. OLED, QLED,.. falan bir sürü şey var destek olabilecek veya ürün önerebilicek var mı ?

55" veya 65" olacak
Ambilight özelliği olsun (olmasada sonradan takabilelim)

Ağırlıklı olarak tabii ki televizyon izlenilecek ama Playstation 5'de kullanacağım için ona göre önerirseniz sevinirim.

gece vatanda indirimler oluyor oradan da güzel bir şey düşebilir bende öyle oled aldım ama bu model de oled kadar iyi görüntü olarak.

OLED, QLED muhabbeti ne kadar önemli?

OLED alamıyorsan miniLED almalısın diyorsunuz o zaman ? QLED çok mu mantıksız kalır ? TCL gibi markalarda var ancak ben sürekli hatalar ile de uğraşmak istemiyorum

oled den başka ekran gördüğünde irkilmeye başlıyorsun bir süre sonra televizyon için çok fena bir deneyim

Aslında elimdeki parayı hızlıca değerlendirmek istiyorum. O yüzden fazla beklemek istemem. Odam için en ideaş, kesinlikle 55" 65" biraz show olucak alırsam ama ileride ki evimiz için de daha büyük olması isterim ama inanılmaz yüksek fiyatlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://app.hb.biz/euJ6XY6MTYrA şöyle bir liste yaptım alabileceklerim gibisinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri