Arama sonuçları: *

1. A

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

Bana kalırsa da arkadaşların dediği gibi tekli koltuk al uygun bir şey ayarlayıp. Oyuncu koltuğu, sandalye falan arama. :D
  2. A

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

Heh aynı bensin hocam. Ben de o yüzden oyuncu koltuğunu bıraktım oturma grubundaki tekli koltuğu koydum on numara. Odalara bak sen en iyisi.
  3. A

Ölü piksel ve sıkışmış piksel farkları?

Adam gibi adam Amazon işte. 😂
  4. A

İçinize sindiyse sorun yok hocam. Kullanıcı sizsiniz. 😂 Garanti karşılar umarım arkadaşta da olursa.
  5. A

Olma ihtimali var diye biliyorum. Kusurlu ürün almaktan iyidir beklemek.
  6. A

Beyazsa sıkışmıştır. Siyahlar ölü olur, yanmaz. Yeni aldıysan tabi değişim iste. Aldığın sıfır ürünü neden kusurlu kullanasın ki?
  7. A

Robot Süpürge önerisi

Bu fiyata Roborock yok maalesef.
  8. A

Robot Süpürge önerisi

Alabiliyorsan Roborock'lar en iyilerinden.
  9. A

Robot Süpürge için Lidar mı Kamera mı daha iyi?

Yani Roborock herkesi aşıyor. :D Beni bile aştı, 360 aldım bende. :D
  10. A

360'ın S9 modeli var bende. Halıya çıkınca güç artırma var. Alacağım zaman biraz araştırdım 360 markası da güzel. Tabi en iyisi Roborock da.
  11. A

Halıya çıkınca güç arttırma zaten çoğu robotta var.
  12. A

Arkadaşın dediği gibi izlenme olayı olabilir. Wi-Fi Bağlantısı olan her cihaza bağlanılabilir. Sensörlü daha iyi olur. Robot süpürgelerin çoğu iyi zaten. Seni mutlu edecek her türlü emin ol. O yüzden model fark etmez bana göre. Zamanında bende çok araştırdım çünkü. Yine yorumlara bakarak...
  13. A

robot süpürge önerisi

Roborocklara bakabilirsin.
  14. A

Vestel TV Değişim Kararı

Teşekkürler.
  15. A

Vestel TV Değişim Kararı

Led bozuk olduğu için ve artık üretilmediği için. Teknik servis ana fabrikaya yollayın, onlar eskisini alır, yenisini de uygun fiyata verir dedi. Verdiği modele baktım 12K sıfırı. Bize verdikleri fiyat 8300 TL. Mantıklı mı?
  16. A

Vestel TV Değişim Kararı

İşte garanti yok. Eski tv 2015-2016’da alınma. Mantıklı mı mantıksız mı bilemedim
  17. A

Vestel TV Değişim Kararı

Eski Vestel TV led arızası verdi. Üretimi de olmadığı için değişim kararı çıktı. Eski tv alıp 55UA9631 modelini 8300 TL’ye veriyorlar. Bana biraz mantıklı geldi. Hem bu fiyata da düzgün bir 4K tv bulabileceğimi sanmıyorum. Ne yapmalıyım acaba? @blackjacktr
  18. A

Robot Süpürge Önerisi

Yani bilemedim. Görünüşe göre bu da iyi. Ama Roborock'da robot süpürge piyasasının iPhone'u, Nvidia'sı yani öyle söyleyim.
  19. A

Robot Süpürge Önerisi

Haftalardır araştıra araştıra kafayı yedim. Bu bütçede en iyisi Roborock S7 olduğunu düşünüyorum. https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-roborock-s7-ve-paspas-fiyati,998359003.html
Top Bottom