Arama sonuçları: *

1. Akhiore

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Merhaba şu an HY300 kullanıcısıyım ofis için bi ürün daha almayı düşünüyorum sizce hangi model daha iyi fiyat olarak 5k ya kadar çıkabilirim natural 2k çözünürlükte felan bildiğiniz bir model var mı HY ler arasında en iyisi sizce hangisi HY350 mi. toplantı sunum tarzı işler için kullanılacak...
  2. Akhiore

Android tv box önerisi ?

Normal tv box eksi olarak arada bi takılıyor bütün komutları birden işliyor felan ama çok sık olmuyor diğer herşeyi normal çok iyi değil ama idare ediyor işte 1711629509 bende ikisi arasında kalmıştım çoğu kişi nextin daha iyi olduğunu söylemişti o yüzden next aldım
  3. Akhiore

Android tv box önerisi ?

next 4k kullanıyorum idare eder alınabilir ama ben 1900 e almıştım en son gördüğümde 1500 dü
  4. Akhiore

Robot Süpürge önerisi

s10+ hakkında bi bilgim yok ama daha iyi gibi sanki böyle bir video var
  5. Akhiore

Robot Süpürge önerisi

Çok ince değilse sıkıntı olmaz kalın halıları daha iyi süpürüyor ince halıları bazen yerinden oynatıp takılabiliyor o yüzden ben ince halıları toplayıp süpürtmek zorunda kalıyorum. Birde halılarda püskül olmaması lazım
  6. Akhiore

Robot Süpürge önerisi

Mop 2 pro kullanıyorum güzel üstündeki çıkıntı bazı mobilyalara takılabiliyor ama ona göre ayarladıysanız takılmaz üsteki çıkıntı lazer sensör bu arada bu sayede karanlıktada çalışabiliyor diğer ürünler tam çalışmıyor lazer olmadığı için
  7. Akhiore

Fiyat Performans Android Televizyon

Bana 10 günde geldi ama gelmeyenlerde vardı yd ürün olduğu için 10,30 gün arası sürüyor acil lazımsa yanlış bir seçim olur
  8. Akhiore

Fiyat Performans Android Televizyon

Televizyon bilmiyorum ama projeksiyon düşünürsen bu konudaki projeksiyon fiyatına göre çok iyi bence yansıtacak yer felan varsa https://forum.donanimarsivi.com/konu/android-11-projeksiyon-cihazi-hd-1750tl-naysla-1600tl.870263/ . Bu şekil ama parlaklığı az daha düşük
  9. Akhiore

Android Tv uygulama önerisi

Android bir projeksiyon cihazım var birkaç apk ve uygulama kurdum ama sizlerinde bir önerisi olursa diye böyle bir konu açmak istedim Ben şu an sadece steam link kurdum netflix felan içinde yüklü geldi zaten
  10. Akhiore

Beyaz Eşya için BOSCH mu BEKO mu?

Bu iki seçenek arasından Beko almazdım Bosch alırdım ama kendim alacak olsam 2 markayıda almaz LG,SAMSUNG,SİEMENS bendeki sıralaması olurdu bosch çok övüyorlar ama evde ankastre seti ve buzdolabı bosch ben memnun değilim Not: LG biraz pahalı ama gidip görürseniz kaliteyi anlayacağınızı...
Top Bottom