Arama sonuçları: *

1. B

Filtre kahve makine önerisi

https://www.akakce.com/filtre-kahve-makinesi/en-ucuz-philips-hd7461-20-daily-collection-siyah-fiyati,292246497.html bundan mı bahsediyoruz
  2. B

uzun zamanır çok eringeç bir adamım hemde filtre kahve konusunda makineye de uzun zamandır hevesim var ben makine alayım
  3. B

hocam önerin için teşekkürler ama yine de bir makine alacağım almasam bile granülü çok tüketiyorum hiç yoktansa filtre kahve tüketeyim
  4. B

ben genelde granül kahve tüketen biriyim ama dışarı çıkınca hep filtre kahve içerim taksitle alıcam kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz makine var mıdır Evden çalışıyorum uyanınca demleyeyim bitene kadar içeyim kafasındayım
  5. B

Sizce hava temizleyici işimi görür mü

aynen onu bende görmüştüm :D 1736159638 bu arada mantıken daha iyi olması lazım da kağıt üzerinde bakmadım Xiaomi Mi Air Purifier 4, lite dan daha iyi değil mi
  6. B

https://www.akakce.com/hava-temizleyici/en-ucuz-xiaomi-mi-air-purifier-4-akilli-fiyati,1819634303.html bahsettiğiniz ürün bu değil mi yanlışlık olmasın ne kadara almıştınız 1736157767 hocam şöyle birim durum var...
  7. B

var hocam var köpek gibi sigara içen adamım hani pencereye çıksam içsem dicem yine peşimden geliyor ben sigarayı içince lüp diye dumanı çeken birşeye ihtiyacım var evde tek olsam zaten almam bu ürünleri de kediye rahatsızlık vermek istemiyorum 1736153444 küçük bir odam var sadece orada...
  8. B

ben günde 1.5 2 paket sigara içen birisiyim ve evden iş yapıyorum canımdan çok sevdiğim de bir kedim var sürekli o yüzden yaz kış pencerem açık olur yaktığım doğalgazın da klima nında çok bir anlamı kalmıyor hava temizleyici daha önce kullanmadım sizce bu ürünü alsam pencere kapalı olsa sigara...
Top Bottom