Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

50 TL USB FAN ÖNERİSİ

Rica ederim.
  2. Emir Aydın

50 TL USB FAN ÖNERİSİ

Evet bendekinin modeli de EFN-482. 50 cm uzaklıktan yeterli seviyede serinletiyor, daha farklı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.
  3. Emir Aydın

50 TL USB FAN ÖNERİSİ

Şu anda bu fandan kullanıyorum. İşe yarıyor, bu yaz çok kullandım ancak bence biraz daha ucuz olabilirdi. https://www.hepsiburada.com/everest-usb-metal-masa-ustu-vantilator-efn-482-p-BS00401?magaza=Trendy%20Shop
  4. Emir Aydın

el vantilatörü önerisi

Rica ederim.
  5. Emir Aydın

el vantilatörü önerisi

https://www.hepsiburada.com/kiwi-kfan-7609-masaustu-fan-vantilator-p-HBV00000M3PNT?magaza=DSM%20Teknoloji
  6. Emir Aydın

el vantilatörü önerisi

Bunu alabilirsin ancak bu tarz el vantilatörlerin fanları küçük oluyor. Bütçen müsaitse 100-150 TL'ye bir masa vantilatörü almanı tavsiye ederim...
  7. Emir Aydın

el vantilatörü önerisi

Bu tarz bir şey mi istiyorsun ? https://www.hepsiburada.com/cvs-dn-91008-masa-ustu-vantilator-p-HBV00000INUG8?magaza=yavrazi
  8. Emir Aydın

el vantilatörü önerisi

O zaman istediğin şeyi okunur şekilde yaz. "Vanirator" adında serinleten bir alet olduğunu sanmıyorum. Konuyu açman 2 dakikanı alır, açmışken düzenli aç lütfen.
  9. Emir Aydın

el vantilatörü önerisi

Bence bir yazım kılavuzu önerisi daha çok işine yarar.
  10. Emir Aydın

Modem elektrik tüketimi ne kadardır?

Her modem aynı gücü çekmiyor. Arkadaş modemin 12V/3A olduğunu söylüyor, bu da 36W yapıyor. Senin hesaptan çok daha fazlası demek.
  11. Emir Aydın

Voltaj Yükseltici

Dünyada bir sürü elektrik manyağı insan var, öyle bir şey olsa çoktan etrafa yaymış olurlardı. Demek ki mümkün değil, detayları hakkında net bir bilgim yok.
  12. Emir Aydın

Voltaj Yükseltici

Bu ufak bir deney diyebiliriz, daha gelişmişi yapılabilir mi bilmiyorum. Yine 2 priz mantığıyla çalışacak o makineler, hatta daha fazla güç bile çekebilirler. Öyle bir şey olsaydı evde tek bir güç noktası olurdu tüm kabloları oraya bağlardık elektrik faturası tek prize göre gelirdi.
  13. Emir Aydın

Voltaj Yükseltici

Evet atabilirsin linki.
  14. Emir Aydın

Voltaj Yükseltici

Öyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Mantıken imkansız.
  15. Emir Aydın

Voltaj Yükseltici

Uzatma kablosu taktın diye fazladan elektrik çekmez. İki makineyi de farklı farklı prizlere takmışsın gibi olacak.
  16. Emir Aydın

Voltaj Yükseltici

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Bahsettiğin gibi bir şey olsa bile çok verimsiz olacaktır, uzatma kablosu tak çalıştır.
  17. Emir Aydın

Uyurken kapatırsan faturada 4 TL filan oynar. Gerekli mi gereksiz mi orası sana kalmış :)
  18. Emir Aydın

Saatte 12W tüketiyor. Yani 24x12= 288w enerji tüketiyor. (günde) 30x288=8640W enerji tüketiyor (ayda) Bu da elektrik faturasına hemen hemen 5-10 TL kadar yansıması demek oluyor :) Elektrik fiyatları şehirden şehire değiştiği için tam bir şey söylemek mümkün değil.
  19. Emir Aydın

Evet 12V 3A imiş. Sanırım her ay 20-30 TL modeme gidecek gibi. Mesela benim modem 5V 0.6A yani aşırı düşük, sen 12V 3A diyince şaşırdım.
  20. Emir Aydın

Emin misin ? Bir fotoğraf çekip atma şansın var mıdır ?
Top Bottom