- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,611
Uzatma kablosu taktın diye fazladan elektrik çekmez. İki makineyi de farklı farklı prizlere takmışsın gibi olacak.Daha fazla yazmıyor mu
Uzatma kablosu taktın diye fazladan elektrik çekmez. İki makineyi de farklı farklı prizlere takmışsın gibi olacak.Daha fazla yazmıyor mu
Yani 2 priz kadar mı benim dediğim tek priz kadar çekecekUzatma kablosu taktın diye fazladan elektrik çekmez. İki makineyi de farklı farklı prizlere takmışsın gibi olacak.
Öyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Mantıken imkansız.Yani 2 priz kadar mı benim dediğim tek priz kadar çekecek
Ama devreyi gördün eski tvlerde 15000v devresi varmış devrenin linkini vereyimÖyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Mantıken imkansız.
Evet atabilirsin linki.Ama devreyi gördün eski tvlerde 15000v devresi varmış devrenin linkini vereyim
Telefondan nasıl link atilirEvet atabilirsin linki.
Evet atabilirsin linki.
Bu ufak bir deney diyebiliriz, daha gelişmişi yapılabilir mi bilmiyorum. Yine 2 priz mantığıyla çalışacak o makineler, hatta daha fazla güç bile çekebilirler. Öyle bir şey olsaydı evde tek bir güç noktası olurdu tüm kabloları oraya bağlardık elektrik faturası tek prize göre gelirdi.
Yani devre olmaz mıDostum sen o videoları çok yanlış anlamışsınBu tarz konulara girmeden önce elektriğin temellerini öğrenmekle başla.
Ama böyle bir şey elektrik firmalarının işine gelmez niue söylesinlerki devre çalışır mı yani verimsiz derkenAncak senin bu çeşit bir şey yapman sana verimlilik sağlamaz. Yine 2 priz mantığıyla çalışacak o makineler, hatta daha fazla güç bile çekebilirler. Öyle bir şey olsaydı evde tek bir güç noktası olurdu tüm kabloları oraya bağlardık elektrik faturası tek prize göre gelirdi.
Ben neden olmayacağını merak ediyorumHayır olmaz tabii ki. Öyle bir şey olsa dünyada milyonlar kullanır bunu![]()