Hayati bir önemi yok ama pastanın üstündeki kiraz gibimsi bir eklenti olur. Bence al hava akışı önemli , arctic p12 pro alabilirsin rgb takıntısı yoksa...
Selamlar hoca değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim sistem genelinde kesinlikle bir RGB takıntım bulunmamakta. Hatta yanlışım olmasın bu kasadaki diğer...
Argb gerek yok derseniz arctic p12 tavsiye ederim pwm pst olanı kullanmıştım sesslik bakımından iyiydi ama şimdi yeni modelleri çıkmış p12 silent bakın...
Hocam merhabalar monitör kalitesi kronigi açısından nasıldır alınır mi sizce 2 tane bundan mi almalı yoksa 1 tane 32 inch 4k bir monitör mu fikirleriniz...
Hocam Şuanda bu modeli kullaniyorum Tavsiye ederim.
Bu modelin 1080p 2 K ve 4K hepsini kullandim .
Ben 2. Elden temiz birtane aldim sende biraz arastirma...
Dostlar selamlar iyi forumlar.
Şöyle bir sistem topladım ve monitör tavsiyesine ihtiyacım var 2k -4k oyunlar için kullanıcam 10-12k arası bir bütçem var...
Dostlar selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda bir sistem toplamaya başladım ve sistemin sadece 2 ürünü kaldı ekran kartı ve işlemci. Son zamanlarda gelen...
Dostlar selamlar 9 taksit le 5070ti alıcam hangi markayı alacağım konusunda çok kararsız kaldım hangi modeli tercih etmeliyim ucuzlar hep sff ama nasıllar...