Selamlar hoca değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim sistem genelinde kesinlikle bir RGB takıntım bulunmamakta. Hatta yanlışım olmasın bu kasadaki diğer fanlarda (sıvı soğutma harici) RGB bulunmamakta
Hocam merhabalar monitör kalitesi kronigi açısından nasıldır alınır mi sizce 2 tane bundan mi almalı yoksa 1 tane 32 inch 4k bir monitör mu fikirleriniz nelerdir 5070ti var sistemimde 4k oyun performansı iyi olur gibi yorumlariniz nelerdir
Dostlar selamlar iyi forumlar.
Şöyle bir sistem topladım ve monitör tavsiyesine ihtiyacım var 2k -4k oyunlar için kullanıcam 10-12k arası bir bütçem var yardımcı olursanız sevinirim OLED istemiyorum.
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: ZOTAC GeForce RTX 5070 Ti GAMING SOLID SFF 16GB...
Dostlar selamlar iyi forumlar. Yakın zamanda bir sistem toplamaya başladım ve sistemin sadece 2 ürünü kaldı ekran kartı ve işlemci. Son zamanlarda gelen zamlardan dolayı biraz tedirginim açıkcası sizce kart almanın vakti mi yoksa beklemeli miyim ? Sizin de fikirlenizi almak istedim.
İşlemci...
Dostlar selamlar 9 taksit le 5070ti alıcam hangi markayı alacağım konusunda çok kararsız kaldım hangi modeli tercih etmeliyim ucuzlar hep sff ama nasıllar yeterli olurlar mı
[H3...
Hocam normalde 7 9800x3d sistemi partirotın cl30 6000mhz ramlerini alıcaktım ama Lexarın ramleri nasıldır alınrı cl36 lar ama sanrıım aşırı fark olmuyor ne dersiniz
1785521490
Bir de bu bana 850w psu öneriniz var mıdır sisteme 5070ti düşünüyorum
Hocam işim gereği zaten bilgisayarda çok uzun süreler oturuyorumm. Yazılımcıyım çok proje ile ilgileniyorum çokca oyunda oynamak istiyorumm ama 4k oyun oynamak gibi bir amacım yok 2k yeterli olur bana diye düşünüorum. OLED monitörler çok güzeller ama bilemiyorum.
"5070 ti alacakken oled...
monitor için önce tek monitor en kısa sürede 2 ye çıkıcam 2k IPS ekranlı bir monitor işimi görür F/P olarak 10-11 k işimi görüür monitor başına
1785489464
ama derseniz ki daha iyi monitor var ona da bakabilriim miniled vs ama OLED e gerek yok çok zuun saatler bilgisyar başıında oturuyorum...
Hocam Merhabalar bir sistem toplamaya çalışıyorum. Sistemde yardıma ihtiyacım var önerileriniz nelerdir.
Ana konu 9700x ve 9800x3d arasındaki fark cpu dan kısılır mı sizce
NVIDIA RTX 5070ti 16gb VRAM ( indirim kovalıoyrum) sff olmayna bir kart alıcam muhtemelen Colorful
AMD Ryzen 7 9800x3D (...