Voltaj Yükseltici

Eski TV'lerdeki yüksek volt devre tüplü olduğu için. O eski televizyonlar o yüzden çok güç tüketiyordu :)

Dostum sen o videoları çok yanlış anlamışsın :) Bu tarz konulara girmeden önce elektriğin temellerini öğrenmekle başla.

Bu ufak bir deney diyebiliriz, daha gelişmişi yapılabilir mi bilmiyorum. Yine 2 priz mantığıyla çalışacak o makineler, hatta daha fazla güç bile çekebilirler. Öyle bir şey olsaydı evde tek bir güç noktası olurdu tüm kabloları oraya bağlardık elektrik faturası tek prize göre gelirdi.

Dostum sen o videoları çok yanlış anlamışsın :) Bu tarz konulara girmeden önce elektriğin temellerini öğrenmekle başla.
Yani devre olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak senin bu çeşit bir şey yapman sana verimlilik sağlamaz. Yine 2 priz mantığıyla çalışacak o makineler, hatta daha fazla güç bile çekebilirler. Öyle bir şey olsaydı evde tek bir güç noktası olurdu tüm kabloları oraya bağlardık elektrik faturası tek prize göre gelirdi.
Ama böyle bir şey elektrik firmalarının işine gelmez niue söylesinlerki devre çalışır mı yani verimsiz derken

Hayır olmaz tabii ki. Öyle bir şey olsa dünyada milyonlar kullanır bunu :)

Geri