Arama sonuçları: *

1. E

Philips 65PUS8909 ve genel öneriler

Merhabalar, 55PUS8007 Modelini 2023 Aralık ayında Amazon üzerinden 14.000₺ ye aldım. Eksileri- *Cihazın bir zamandan sonra Rami doluyor ve yeniden başlatmak gerekebiliyor. *Netflix Gibi uygulamalarda tam ekran seçeneği yani 16/9 4/3 gibi ekran formatlarını seçebileceğin ayar yok. Dolayısıyla...
  2. E

Akım korumalı priz yardım

https://www.akakce.com/brennenstuhl.html ürünlerini kontrol edebilirsin. 2021 yılından beri kullanıyorum.
  3. E

KLİMA ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

DAIKIN nin yan ürünü kaira modelleri. DAIKIN kaliteli markadır. Satışını aktif yapıyoruz. 1717769396 Şuan piyasada klima stoğu sıkıntı yaşanıyor. Kimse stok açmıyor maalesef açanda fiyatları yükselterek açıyor. Arz talep muhabbeti var şuan.
  4. E

KLİMA ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Samsung, Daikin, Arçelik, Sıgma Satış yapıyoruz müşterilerde gayet memnun. Bir kaç kişinin dediği gibi Arçelik Aliminyum boru takabiliyor. Almadan önce Müşteri Hizmetlerine bu konu hakkında bilgi istediğini söylediğinde hangi modelde takılıp takılmadığını söylüyorlar zaten. 1717768163
  5. E

Su Arıtma Ci̇hazı Öneri̇si̇

Kendim Uğur marka kullanıyorum ve Uğur markasının satışlarını gerçekleştiriyoruz. Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin. T125B T85B Modelleri bulunmaktadır. T125B slim modeldir su tankı harici olarak 2. parça olarak durmaktadır. T85B modeli tank dahil olmak üzere tek parçadan oluşmaktadır...
  6. E

Tv almayı düşünüyorum

Anladım hocam o halde sizi üzmeyecek bir TV bilginize.
  7. E

Tv almayı düşünüyorum

Ben olsam LG vb tvlere yönelirim kendimiz satıyoruz TV 9 ona vereceğime 2 3 daha atar LG 55 alırım rahatıma bakarım. Onvo Awox gibi ürünler F/P ürünlerdir evet ama panel kalitesi arasında çok fark var
Top Bottom