MERHABALAR SU ARITMA CİHAZI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA PİYASADA ÇOK FAZLA ARITMA CİHAZI VAR F/P BİR CİHAZ ARIYORUM VE SU ARITMA CİHAZLARI HAKKINDA BİLGİM YOK EN FAZLA 5000 TL OLACAK ŞEKİLDE ÖNERİLERİNİİZE AÇIĞIM
markalardan önce nasıl bir çalışma mantığı var dikkat et bence. bende devir dayım yapan bir arıtma cihazı var akdaşaımda da elektrikli olanlardan var . elektrikli olanlar suyu fazla arıtıyor ve içindeki minarellide arıtıyor. hem de ayrı bir elektrik faturası vermek zorunda kalma.
senin için daha açıklayıcı olması adına internette birkaç video var pompalı mı pompasızmı
markalardan önce nasıl bir çalışma mantığı var dikkat et bence. bende devir dayım yapan bir arıtma cihazı var akdaşaımda da elektrikli olanlardan var . elektrikli olanlar suyu fazla arıtıyor ve içindeki minarellide arıtıyor. hem de ayrı bir elektrik faturası vermek zorunda kalma.
senin için daha açıklayıcı olması adına internette birkaç video var pompalı mı pompasızmı
Kendim Uğur marka kullanıyorum ve Uğur markasının satışlarını gerçekleştiriyoruz. Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.
T125B
T85B
Modelleri bulunmaktadır.
T125B slim modeldir su tankı harici olarak 2. parça olarak durmaktadır.
T85B modeli tank dahil olmak üzere tek parçadan oluşmaktadır.
Litre farkları bulunuyor.
MERHABALAR SU ARITMA CİHAZI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA PİYASADA ÇOK FAZLA ARITMA CİHAZI VAR F/P BİR CİHAZ ARIYORUM VE SU ARITMA CİHAZLARI HAKKINDA BİLGİM YOK EN FAZLA 5000 TL OLACAK ŞEKİLDE ÖNERİLERİNİİZE AÇIĞIM
Ben sektör deneyimlerime dayanarak bir tavsiye vermek isterim. (Yıllarca su arıtma firmaları ile çalıştım)
Ürün kalitesi veya özelliklerinden ziyade kullanıcı yorumları ve firmanın karakterine odaklanmanızı tavsiye ederim. Çünkü neredeyse su arıtma cihazlarının hepsi birbiri ile aynı. Tek fark çoğu zaman fiyatları. (En ufak parçasına kadar tek tek sertifikalı olan ürünleri hariç tutuyorum, ki sayıları çok az ve zaten o kadar pahalı ürünleri de para basan biri değilseniz almasanız da pek bişey kaybetmezsiniz bence.)
Demem o ki, 1500₺ lik ürün alıp su baskını veya özel servis ücretleri + çektiğiniz sinir stres ile birlikte en ucuz ürünler sizi pişman edebilir. Astarı kendinden pahalıya gelebilir. Ürünü satın aldıktan sonra kullanırken de her zaman yanınızda olabilecek firmaları tercih etmenizi tavsiye ederim. Pek çok firma sattıktan sonra kurulumuna bile karışmıyor bu cihazların... Kendiniz başka su arıtmacı bulup kurdurmaya çalışabiliyorsunuz.
Alışveriş yapacağınız firmanın önce kullanıcı yorumları, sonra internetteki şikayet sayılarını incelemek çok önemli. Bütçenize göre en iyi su arıtma cihazını bu linkten seçebilirsiniz. Bence güzel bir liste yapılmış.
Bu arada ben kendim alabildiğim en ucuz ürünü alıp kullanmaktayım. Bu listeden bir ürün tercih etmedim. Çünkü teknik servis ihtiyacı duymadan her sorununu kendim halledebiliyorum. Bu konuda beceri sahibi biriyseniz siz de ufak bi araştırmayla konuya hakim olabilirsiniz. Çok karmaşık sistemler değiller aslında.
Homend Himalaya 9007H 4 Farklı Derecede Su Veren Akıllı Kettle Özellikli Su Arıtıcı
Karaca'nın sattığı şöyle bir ürün var. Şebeke suyuna bağlanmıyor sadece prize takıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Tabi şebeke suyuna bağlanmadığı için arkasındaki 5 litrelik deposuna bittikçe kendiniz su eklemeniz gerekiyor. Su biterken cihaz sesli uyarı ile su eklemenizi bildiriyor.
Bebekler için özel ısıtma fonksiyonu var. Kaynar su, ılık su gibi 4 farklı sıcaklıkta su verebiliyor. Çok Pratik ve yanınızda taşıyabileceğiniz bir ürün. Hatta kolayca arabaya atıp tatile giderken yanınızda bile götürebilirsiniz bence.
Filtreleri çok kolay 1-2 saniye içinde servis ücreti ödemeden kolayca değiştirilebiliyor. Filtre değişimleri için yine 1. filtre ve 2. filtreyi sitesinden satın alıp kolayca değiştirebilirsiniz. Teknik servise hiç ihtiyacınız yok.
Dez avantaj olarak çok yavaş arıtma yaptığını söyleyebilirim. Eğer diğer avantajlar sizin için daha önemliyse, size uygun bir su arıtma cihazı olabilir. Bence fiyatı da uygun.