Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Adana için klima önerisi .

Hocam Merhaba https://www.n11.com/urun/samsung-ar35-ar12txhqbwksk-12000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-1587927?magaza=epateknoloji 23.735'e Aldım Ama Şuan Pahalnmış Azcık Tüm Set Halinde Geldi Bana Borular Felan Dahil Ücretsiz Montajda Var Samsung Zaten Marka Olarak Kaliteli Peşin Fiyatına 6...
  2. F4IRFL4Y

Hangi TV Daha iyi (önerilere açığım)

Nasıl Aynı Hocam ? Ayrıca Daha Ucuz Olduğu İçin Önerdim Toshiba Aynı İse Dediğin Gibi Senin Problem Yok :D
  3. F4IRFL4Y

Hangi TV Daha iyi (önerilere açığım)

Aralarında Çok Az Farkedilmeyecek Derecede Farklar Olsada Hem Daha Ucuz Hemde Daha Güvenilir Bir Marka Olduğu İçin Toshiba Almanı Öneriyorum.
  4. F4IRFL4Y

klima önerisi bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

inverter olursa az yakar markadasn markaya değişir
  5. F4IRFL4Y

hocam iki tane 12 lik alın hem salon hem koidor isterseniz 110 m2 soğutur 1691935029 bu arada asla altus beko arçelik vestel almayın kötü iç motorları bunların 1691935111 kendim kullanıyorum fijutsu veya daylux (daylux daikinin alt firması) fijutsuda ucuz kaliteli olanlardan bunları alabilirisn
  6. F4IRFL4Y

yani olabilir hocam benim evimde daylux marka klima var (dakinin alt firması) 18.000 Btu 185 m2 ev salona taklılı anca mutfağa kadar soğutyor diyim yani bence her odaya 12 lik yada salona 18 kalan yerlere 2 alırsanız iyi olabilir odalar küçükse 9 luk da alınabilir bütçeye göre
  7. F4IRFL4Y

hocam 110 m2 eve 3+1 eve tek 1 klimamı alacaksınzı yoksa tek bir odayı mı soğutcaksınız
Top Bottom