Hocam Merhaba60 mt2 1+1 ev için klima önerisi lazım 12.000 16.000 btü arası önerilerinizi bekliyorum .
Butce piyasaya hakim olmadığım için bütçe veremiyorum uygun fiyatlı kaliteli bir cihaz olması yeterli . Tercihen Japon klimaları tercihimizdir .
yazdım kenera başka önerisi olan ?Hocam Merhaba
23.735'e Aldım Ama Şuan Pahalnmış Azcık Tüm Set Halinde Geldi Bana Borular Felan Dahil Ücretsiz Montajda Var Samsung Zaten Marka Olarak Kaliteli Peşin Fiyatına 6 Taksitte Var Kurulum İçin Servis Bekliyorum 1 Haftadır Bunu Alabilirsin
Samsung, Mitsubishi, daikin al en iyisi mithsubishi .yazdım kenera başka önerisi olan ?
20k bütçe ile ne önerebilirsin (max 25k)Japon klimaları ucuz olmaz, türkiye pazarında iki adet mitsubishi var birisi Mitsubishi Electric diğeri Mitsubishi Heavy bunların arasında kalırsan Electric olanı almalısın ancak Mitsubishi Electric markasını internet üzerinden alamazsın. Japon klimalarından Daikin'nin belli modelleri Mitsubishi Electric ve Toshiba güzel klimalar ama ucuz bir şey istersen Baymak, LG, Beko, Arçelik bakabilirsiniz.
Not Klimacıyım
1 senedir baymak 12 lik kullanıyorum, dediği gibi soğutması çok iyi. Bu arada 12 bine almıştım şuan 26-27 yazmışlar. 9 Luk takip ediyorum bir tane daha alacağım ama kışın alırım hem uygun oluyor hem ertesi gün gelip kurarlar.12.000 btu olarak 20-25 k arası baymak alabilirsiniz soğutma da işinizi görecektir.Ancak bölgenizde sık sık eletrik kesintisi veya elektriksel sorunlar oluyorsa ileriye dönük olarak düşünürsek samsung alabilirsiniz.