Arama sonuçları: *

1. FunnFrell

TV Box Konusunda Öneri ve Bilgilendirme

2 16 ya bu kadar para vermektense nex almak daha mantıklı ama 1731920716 Varsa link atarsanız bakalim
  2. FunnFrell

TV Box Konusunda Öneri ve Bilgilendirme

O nasıl iş hocam yazsaydın buraya 😄
  3. FunnFrell

Next Start 4K vs Dreamstar Nova 4K

Bende bakıyorum 1500 2000 arası ne alabiliriz acaba
  4. FunnFrell

Dikey süpürge önerisi

philips click yerleri kronik sorunlu kırlıyor,bosh hakkında bilgim yok ama samsungdan memnun olan çok
  5. FunnFrell

acil televizyın tavsiyesi detaylar konuda

Lg,samsung benim tavsiyem. Karşınızda muhatap bulmak istiyorsanız gidip arçelik,beko bile alabilirsiniz.Servis konusunda bilgim yok ama iyiyse philips de olur. Tcl felan bulaşmayın en ufak şeyde elinizde bırakır servis cihazı.
  6. FunnFrell

Kahve makinesi önerisi arıyorum

Merhaba kolay gelsin öğütücülu otomatik kahve makinesi önerisi arıyorum, Philipsler var bunlara denk önereceğiz makine varmı acaba Max 15 bin
  7. FunnFrell

Robot Süpürge Önerisi

Hiç bilmiyorum o markayı ama araştırın. Yeni başımdan geçen olayı anlatayım 1.5 yıl önce neabot n2 modelini almistim aslında robot güzel herşeyi gayet iyi çalışıyor sıfır sorun çekim gücü felanda çok iyi,1 ay önce hata vermeye başladı temizlik yaparken yarıda duruyordu baktım şarj yüzdesi hızlı...
  8. FunnFrell

Robot Süpürge Önerisi

Servisleri kaliteli sorun çıkarmayan ürünler ve markalar tercih edin.Roborock bakın Philips bakın Xiaomi bakın bence
  9. FunnFrell

Robot süpürge önerisi

Ve tabii ki tavsiyem çöp istasyonlu alın,istasyonsuzlar hamallık
  10. FunnFrell

Robot süpürge önerisi

Benden size tavsiye servis ağı yaygın ve iyi olan marka tercih edin,neabot kullanıyorum cihaz çok güzel ama servis berbat delta bakıyor pil ömrü bitince garantiye girmez diye saçma sapan şeyler uydurup para istiyorlar daha 1.5 sene oldu ürünü alalı,tüketici heyetiyle görüştüm olurmu öyle şey...
  11. FunnFrell

Robot süpürgenin bataryası ömrü dolmuş,servis garanti kapsamına girmez diyor

Varmı bu konuda bilgisi olan acaba
  12. FunnFrell

Vallaha bunlara her sene bataryami alacaz biz ozaman, vereyim diyorum mahkemeye
  13. FunnFrell

Merhaba kolay gelsin,1 yıl önce neabot robot süpürge almistim 2 haftadır kendi kendine duruyor ve kapanıyordu şarja bağlayınca geri açılıyordu. Servise gönderdim servis pil ömrü dolmuş arıza olsa garanti kapsamında yapılırdı ama pil ömrü kullanım ile alakalı olduğu için kapsama girmez 900 TL...
Top Bottom