Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Maks 300 tl mutfak tartısı önerisi

İsteğim başlıkta.Ciddi diyete giriyorum ondan dolayı kaliteli bir tartı olması önemli , bütçem ise maks 300 tl fazlasına iyice fark yoksa çıkamam
  2. HasanBG

Grundig TV Alınır mı?

Usta reklam olurmu bilmiyorum inşallah uyarı yemem ama neyse youtube da scroll diye bir kanal var ordaki adam baya bilgili bence o adama sor sorularını ben 3 ay önce alacağım zaman bana çok yardımcı olmuştu yapman gereken tek şey en son videosuna gidip yorumlara Bütçeni ve istediğin inçi...
  3. HasanBG

Grundig TV Alınır mı?

Aga biraz konuyla alakasız ama ben 3 ay önce TV bakıyordum alırım diye sonra vazgeçip pc topladım neyse 3ay önce almayı düşündüğüm TV 5700 tlydi şuan 7000 bin olmuş vay be
  4. HasanBG

Masam İçin Küçük Vantilatör Klima vb. Ürün Önerisi

Hocam arkadaşın önerdiği vantilatör baya iyi
  5. HasanBG

Küçük vantilatör önerisi lütfen

Uşağumm bulursan bana da söyle lütfen
  6. HasanBG

Ula uşağum 500 nedir 500 e küçük alucana AA ayı gibi bişü al bütün ev serünlesün
  7. HasanBG

Senin önerin varmidur uşağum
  8. HasanBG

Hocam bimdeki kaliteli ise alırız 1624471302 Eyw reis 1624471441 Hocam ses yapmıyor dimi o da önemli hani valorant fln oynarken ses yapması önemli değil ama hikayeli oyun oynarken ses olması kötü olur
  9. HasanBG

Maks 200 tl olacak şekilde bildiğiniz küçük vantilatör vsrmı yazın odam da cok terliyorum böyle küçük masaya konulabilecek vantilatör önerilerini bekliyorım 1624471068 @TALHA MURAT hocam niye güldünüz
Top Bottom