Neler Yeni

Grundig TV Alınır mı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen o markalar. Hatta Youtube'dan izleyerek ve internetten okuyarak "uzak dur" listesi çıkardım kendime, atayım :D
Aynı senin de belirttiğin gibi çok fazla sorun yaşayan var.

Sunny
Axen
Awox
Telefox
Telenova
Dijitsu
Woon
Elton
Hi-Level (Vestel üretim iyi, Sunny üretim iyi değil)
Saba
Onvo
Morio
Quax
Nordmende
Telefox
Peaq
Skytech
Navitech
Skystar
Digipoll
Keysmart
Schaub Lorenz
Yumatu
Sunny zamanında iyiydi sonradan bozdu. Babamlarin evinde Sunny marka uydu alıcısı var 16 senedir kullanıyorlar sapasağlam. Yumatu ise zamanının en iyi TV'lerini üretirdi. Bizim ilk televizyonumuz Yumatu. Yaklaşık 20 senedir kullandılar. Bizim LCD TV'ye geçişimiz biraz geç oldu. Yumatu bozuldu öyle geçtiler. Hatta Türk markası açılımı da YU-suf MA-hmut TU-ncer. 3 kardeş kurmuş zamanında iyi piyasa yapmışlar. Keysmart ise Arçelik'e ait bir marka. Yine 3. Sınıf sanayi tabi kalitesiz. Arçelik en kötü panelleri Keysmart'a takıyor alınmaz. Schaub Lorenz ise 60ların 70lerin en büyük üreticilerineden biri. Annemler zamanında Almanya'da yaşarken hep o markayı kullanmışlar. Türkiye'de bozmuş. Diğer yazdığın markalar ise çöp.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha Hi Level çöp değil. Vestel üretimi olan dediğin gibi alınabilecek bir TV. İş görür. Yine de son tercihin olsun.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
65 inç TV'de standart uydudan örneğin Star TV'den dizi izlerken görüntü bozuluyor mu?
Çok büyük bir ekran boyutu olduğu için HD uydu yayınında pikselleşme yapıyor mu diye merak ettim.
hocam biraz mesafe ile alakalı ama normal mesafeden 1080 ler sıkıntı çıkarmıyor ama 4k video izlemek mukemmel keyifli

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Teşekkürler, mağazada incelemeden almayayım öyleyse. Arçelik bayileri satıyordur muhtemelen.
Usta reklam olurmu bilmiyorum inşallah uyarı yemem ama neyse youtube da scroll diye bir kanal var ordaki adam baya bilgili bence o adama sor sorularını ben 3 ay önce alacağım zaman bana çok yardımcı olmuştu yapman gereken tek şey en son videosuna gidip yorumlara Bütçeni ve istediğin inçi söylemen sana 1 gün içinde cevsp verir

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Usta reklam olurmu bilmiyorum inşallah uyarı yemem ama neyse youtube da scroll diye bir kanal var ordaki adam baya bilgili bence o adama sor sorularını ben 3 ay önce alacağım zaman bana çok yardımcı olmuştu yapman gereken tek şey en son videosuna gidip yorumlara Bütçeni ve istediğin inçi söylemen sana 1 gün içinde cevsp verir
Sanmıyorum reklam olacağını hocam, neticede bana yardımcı olmak için bu yorumu yapıyorsun, çok sağ ol. Şimdi oraya da sorayım.

Başka bir forumda şu televizyonu önerdiler sizce iyi midir?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam grundig başarılı bir marka fakat ürettiği bilgisayarlar hariç. Bilgisayar sektöründe tam bir vasat. Beyaz eşya sektöründe baya iyi işler yapıyor. Arçelik ve bekonun televizyonları da güzel, grundig de bunun ortası gibi düşünebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom