Arama sonuçları: *

1. Karacabey

Hava nemledirici tavsiye

Baktım şöyle bir de nemlendiricilere 10bin tl kadar pahalı görmedim. Bu arkadaşın geliri araştırılsın. Güzellik salonu olabilir
  2. Karacabey

Robot süpürge önerisi

https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-yui-s7-plus-cop-istasyonlu-ve-mop-beyaz-fiyati,287121767.html
  3. Karacabey

YENİ EV İÇİN F/P BEYAZ EŞYA SETLERİ

Geçen gün 13 bin değil miydi bu Abdullah paylaştı kurutmalı 1700488027 Ben olsam arçelik alırım. Ürünlerin ömürleri ve kalitesi çok iyi
  4. Karacabey

HANGİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYİ ALMALIYIM ?

Ben evliyim ve süpürgeyi genelde ben yapıyordum eşimin kolları ağrıyor diye 😹 bu şekilde kurtuldum. Cidden baya zormuş bu ev süpürme işi. Birde baya zaman yiyor. Robot süpürge ile ilk süpürüp sonra da paspas yaptırıyorum. Tertemiz oluyo parlıyo yerler 😹
  5. Karacabey

HANGİ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYİ ALMALIYIM ?

Robot süpürgen yoksa sadece koltukları çekecek ucuz bir süpürge al bence. Robot süpürge aldıktan sonra sadece koltukların üstünü süpürmek için kullanıyorum. Kedi olmasa belki iki ayda bir normal süpürge kullanırım
  6. Karacabey

2000 tl air fryer önerisi

Yuı m30 a bak istersen ben kullanıyorum işimi görüyor. 1800 tl idi 1620 TL'ye gelmişti bana naysla. Şuan ptt de 2200 gibi bir fiyatı var
  7. Karacabey

Airfry önerisi 2-3k civarı

Yuı m30 kullanmıyorum fena değil bir bak istersen
  8. Karacabey

Xiaomi Vacuum S10t mi yoksa S10+ mı

Bunlar toz torbalı otomatik olanlar mı
  9. Karacabey

ROBOT SÜPÜRGE ALACAĞIM BÜTÇE 12K

Ben sorun yaşamadım şuana kadar çünkü evi ona göre dizayn ettim. Birde elektronik cidden şans işi. Yorumları puanları baya iyi aslında. Ev kaçıncı katta acaba konum mu çekmiyor öyle bir şey mi var
  10. Karacabey

ROBOT SÜPÜRGE ALACAĞIM BÜTÇE 12K

Ne sıkıntısı var
  11. Karacabey

A101'den 1000 TL'ye "Oyuncu Masası"

Acayip şikayet var arkadaşım aldı 10 gündür teslim şubesinde. Kendileri teslim yapıyor.
  12. Karacabey

600 TL kulaklık öneri

Bana geldi bugün. 7.1 olayını deneyemedim henüz. Ses seviyesi iyi. Mikrofonu güzel net ses veriyor
Top Bottom