Neler Yeni

Airfry önerisi 2-3k civarı

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Arkadaşlar 2-3k civarında airfry ariyorum.2 kişiyiz litresini ona göre bakabiliriz.İndirimde olan takip eden bir arkadaş varsa onerirse sevinirim.Birde bu aletler de sulu yemek yapabiliyormuyuz.
Şimdiden teşekkürler.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 2-3k civarında airfry ariyorum.2 kişiyiz litresini ona göre bakabiliriz.İndirimde olan takip eden bir arkadaş varsa onerirse sevinirim.Birde bu aletler de sulu yemek yapabiliyormuyuz.
Şimdiden teşekkürler.
Bende philips ürünü var ama altı delikli ve temizliği zor olduğu için sulu yemek problem oluyor. Bu ürünü öneririm. Hem sulu yemek yapabilirsin. Hemde tüm olarak çıkabiliyor. Temizliği kolay olur. Kupon koduyla 3100 civarına alırsın.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende philips ürünü var ama altı delikli ve temizliği zor olduğu için sulu yemek problem oluyor. Bu ürünü öneririm. Hem sulu yemek yapabilirsin. Hemde tüm olarak çıkabiliyor. Temizliği kolay olur. Kupon koduyla 3100 civarına alırsın.

Başka önerin varmıdır acaba.Yorumlar biraz suphelendirdi benide

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Başka önerin varmıdır acaba.Yorumlar biraz suphelendirdi benide
Arkadaşlarımın övmesinde dolayı ürünü birkaç arkadaşıma aldırdım. N11 üzerinden son 1 ayda 2 arkadaşım aldı. Hepsi çok memnun. Söylediğim gibi ben Philips'in 6K civarında olan ürününü kullanıyorum ama altı delikli olduğu için ve tamamen çıkmamasından dolayı sulu yemekte vs. onlar kadar verim alamıyorum.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
Yuı m30 kullanmıyorum fena değil bir bak istersen

Top Bottom