Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Philips HD9875/90 7000 Serisi 4.000tl

onu zaten yapacağım fakat başka ürünün seri numarasını 100 tane cihaza kopyalamıyorlar mı wifi bağlantısı ve malzeme kalitesinden anlayacağımı düşünüyorum.
  2. Oneomous

Satıcı yine herhangi bir yer hepsiburadada taksit sebebiyle oradan alıcam sanırım.
  3. Oneomous

Garantisi umrumda değil şahsen hocam ürünün orjinal olması önemli korkum o zaten garantilik bir durum olmuyor ayrıca 4k verdiğim ürünü 2 yıl kullandıktan sonra bozulursa çöpe sallarım
  4. Oneomous

Fiyatı anormal ucuz değil mi ? Çakma vs var mı merak ettim 1754497082 satıcısı bunu demiş
  5. Oneomous

https://www.hepsiburada.com/philips-hd9875-90-7000-serisi-airfryer-combi-xxl-connected-pm-HBC00004P3XDO Arkadaşlar bu fiyat ucuz geldi ama ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
  6. Oneomous

Ev için hem ısıtıcı hem soğutucu arıyorum - yada sadece sogutucu

Dysonların ısıtma ve soğutma özelliği o kadar iyi değil diye biliyorum Yeni tip biliyorum sürekli soğuk suyu değiştiricem uğraşırım diyorsanız mantıklı onun harici uğraşılmaz buz max 1 saattte erir her saat buz atmak demek
  7. Oneomous

Ev için hem ısıtıcı hem soğutucu arıyorum - yada sadece sogutucu

dyson dediğin makineler odayı soğutmuyor temizliyor diye biliyorum ayrıca bu dediğin özelliklerde en uygunu klima gibi ama bütçeniz yetmiyor sadece soğutma açısından sürekli buz kapsülleriyle felan uğraşırım diyorsanız vantilatör soğutur ama kalıcı ve uzun performans sunmaz
  8. Oneomous

Philips airfryer hangisini almalıyım ?

Teşekkürler bilgi için
  9. Oneomous

Philips airfryer hangisini almalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-airfryer-combi-xxl-connected-hd9880-90-p-HBCV00004BGZ13?magaza=HIZLIALTEKNOLOJI&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00004BGZ13&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c...
  10. Oneomous

Hoparlörü Tv'ye nasıl bağlarım ?

Ne farkı var ? Yani yüksek ihtimal ben sadece anfi sistemini çalıştırsam çift hoparlörleri takmasam anfiye güç verdiğim an yine bu patlama sesi yüksek ihtimal gelicek.
  11. Oneomous

Zaten cihazı aux ile bağlıyorum tvye
  12. Oneomous

Yapabilecek bir çözüm yöntemi yok gibi değil mi ? Bu fiyata bile koymamışlarsa valla yapacak bir şey yok.
  13. Oneomous

Hoparlör Logitech z533 var fakat bluetooth için var oraya taktığım zaman yüksek ihtimalle çalışmaz.
  14. Oneomous

Aynı hoparlörden 2 adet var birisi pcye takılı pcye takılı olanda da aynı sorun var,sesi açıkken hoparlörün pcyi çalıştırınca pıt diye ses çıkartıyor. Bu sorunun tek çözüm yolu sanırım normal cihazı açtıktan sonra hoparlörü açmak gibi. 2. olarak tvye bağladığım daha yeni geldi yani herhangi bir...
  15. Oneomous

Hoparlörümü nasıl tvye bağlayabilirim tvde bulunan kulaklık girişine taktığım zaman sıkıntısız çalışıyor fakat televizyon açıp kapanırken çıt gibi bir ses çıkarıyor. Şahsen çok rahatsız edici bir ses bunu nasıl düzeltebilirim veya neden çıkarıyor olabilir ?
  16. Oneomous

Televizyonun tüpü bitmiş olabilir mi ?

Bir fikrim yok o zaman ama yok diye biliyorum.
  17. Oneomous

Televizyonun tüpü bitmiş olabilir mi ?

Sadece eski televizyonlara ait değil mi tüp bitmesi.
  18. Oneomous

Samsung 58Q60T Tv alınır mı?

Bilemem ama Samsungun televizyonlarının kötü olacağını sanmıyorum 7.000tl iyi para.
  19. Oneomous

Samsung 58Q60T Tv alınır mı?

Alınır ama fiyatını hak eder mi bilemem
  20. Oneomous

Regal tv internet çok yavaş

Yani sorunun wifi alıcıdan mı bilemiyorum. Ama diğer cihazlarda sorun yaşamıyorsanız sorun televizyondadır.
Geri