Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

a101 de ucuz araba led ışığı bilgisayara takabilirmiyim

Ledlerde bulunan giriş nedir 1625235641 ve çalışacağını veya olacağını sanmıyorum çünkü boyutları bile araba için kasaya veya monitöre uyması çok zor
  2. Samaeldrazi

85 inç TV önerisi yapabilir misiniz ?

yurtdışından ekran kartı alsın ülkede satsın sonra televizyon alsın hem kar eder hemde televizyon alır
  3. Samaeldrazi

85 inç TV önerisi yapabilir misiniz ?

televizyon bürün arkadaşlarımdan uzun
  4. Samaeldrazi

1500-2000 Oyuncu koltuğu

F/P Kumaş olan eğer hava alıyorsa deride olur koltuk önerisi verir misiniz ben ergonomisini değerlendireceğim. 1622741629 up uşağım
  5. Samaeldrazi

Odamdan çıkan sesleri nasıl azaltırım

Evet farklı biçimlerde olanı var ve bütün odanın duvarlarını kaplamayacağım hava akışı olmaz içerisi sıcak olabilir. 4 tane kare şeklinde başka yere 4 diğerine 6 tane dikdörtgen şeklinde gibi
  6. Samaeldrazi

çirkin duruyolar o yüzden
  7. Samaeldrazi

Paraya kıyarım ama odamı o kadar çirkin yapmam.Ayrıca süngerler o kadar pahalı değil ki 1622494816 Bu ama attığım fotoğraftaki modeli onu bulsam çok güzel olacak
  8. Samaeldrazi

Mekanik klavye sesi,fan sesi,konuşma sesini engelleyecek ve dışarıdan odaya ses girsin istemiyorum. Aklımda şu adamın akustik süngerleri var ama bulamadım burda Başka ne gibi çözümler olabilir sesi oldukça azaltmak istiyorum.Ses yalıtımı yapamam duvarları kırıp sadece sünger ve panel gibi...
Top Bottom