Neler Yeni

Odamdan çıkan sesleri nasıl azaltırım

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Mekanik klavye sesi,fan sesi,konuşma sesini engelleyecek ve dışarıdan odaya ses girsin istemiyorum.

Aklımda şu adamın akustik süngerleri var ama bulamadım burda
1622494460554.png

Başka ne gibi çözümler olabilir sesi oldukça azaltmak istiyorum.Ses yalıtımı yapamam duvarları kırıp sadece sünger ve panel gibi ürünler takabilirim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
Mekanik klavye sesi,fan sesi,konuşma sesini engelleyecek ve dışarıdan odaya ses girsin istemiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Başka ne gibi çözümler olabilir sesi oldukça azaltmak istiyorum.Ses yalıtımı yapamam duvarları kırıp sadece sünger ve panel gibi ürünler takabilirim.
https://www.hepsiburada.com/desibel...H278yVnzJsK-Lilp20fQz4P_ktfHrVvMaAhrBEALw_wcB eğer bundan dahsediyorsan bu güzeldir yalıtım sağlar

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm

Alıntıyı görüntüle

Ucuz yollu olarak yumurta kaplarını kullanabilirsin. Eğer imkanım var diyorsan akustik süngerlerle devam.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz yollu olarak yumurta kaplarını kullanabilirsin. Eğer imkanım var diyorsan akustik süngerlerle devam.
Paraya kıyarım ama odamı o kadar çirkin yapmam.Ayrıca süngerler o kadar pahalı değil ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ama attığım fotoğraftaki modeli onu bulsam çok güzel olacak

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Biraz garip gelebilir ama marketlerde satılan yumurtaların kutuları harika ses yalıtır. Bedavaya alıp boyarsan güzel olur.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Alıntıyı görüntüle

Yumurta kartonları iş görür glb.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Paraya kıyarım ama odamı o kadar çirkin yapmam.Ayrıca süngerler o kadar pahalı değil ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ama attığım fotoğraftaki modeli onu bulsam çok güzel olacak
Küçük oda için fiyat fazla olmayabilir ama büyük odalar için biraz sorun (Örn. Benim odamın duvarı 5x5 bir tarafını kapatmak zaten yeterince sorun :D ). Ekstra olarak süngerlerin farklı biçimlerde olanları var sadece yumurta kabı gibi değiller.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
Küçük oda için fiyat fazla olmayabilir ama büyük odalar için biraz sorun (Örn. Benim odamın duvarı 5x5 bir tarafını kapatmak zaten yeterince sorun :D ). Ekstra olarak süngerlerin farklı biçimlerde olanları var sadece yumurta kabı gibi değiller.
Evet farklı biçimlerde olanı var ve bütün odanın duvarlarını kaplamayacağım hava akışı olmaz içerisi sıcak olabilir. 4 tane kare şeklinde başka yere 4 diğerine 6 tane dikdörtgen şeklinde gibi

Top Bottom