Arama sonuçları: *

1. Skynel

Mobilya arkasına beyaz ışık

Ustam ikeadan aldım ama kaldırılmış sanırım
  2. Skynel

Mobilya arkasına beyaz ışık

Dostlar selam IKEA’dan pano almıştım üzerine bir kaç malzeme yerleştirdim ama diyorum ki panonun arkasına doğru ince bir ışık yerleştireyim pano şöyle Renkli bir ışık istemiyorum ekipmanlarımın hepsinden beyaz ışık çıkıyor ekstradan kasamda bile RGB yok düz beyaz ışık nasıl yapabilirim çizgi...
  3. Skynel

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Klasse marka hocam bulamadım o renkleri ama
  4. Skynel

ASGMJKNASGMKLASGMKLLASGLMKLMK
  5. Skynel

VPN kullanmadan açıyorum hocam Google DNS ve turknet 1gigabit işe yarıyor vpn açmadan girebiliyorsunuz
  6. Skynel

Evet hocam DC ve Spoti
  7. Skynel

Yani hocam yanlış anlamayın ama biraz aç gözlülük sizin ki sanki 90X0XT olsa Bizim GPU'da giriş seviyesi kaldı 5090 olsa şöyle estirip gürlese diyecek gibisiniz
  8. Skynel

Hocam çok ütopik bir ortam olmuş özgün tebrik ederim
  9. Skynel

İkisi de 27”
  10. Skynel

İkisi de aynı boyutta solda ki hafif önde olduğu için ve geniş açıyla çektiğim için öyle duruyor Ekstradan ana monitörüm 240hz solda ki 165
  11. Skynel

12. Skynel

Alınabilecek En Fiyat Performans Çamaşır Makines

Dostlar çamaşır makinemiz 15 yılın sonunda artık hakkın rahmetine kavuştu ne kadar yenilemek istemesekte mecburuz o yüzden bizi uzun yıllar üzmeyecek sıkıntı çıkartmayacak bir fiyat performans ürünü bakıyoruz Maksimum 20’leri zorlayabilirim 21 22 falan
  13. Skynel

Uydu Kablosunu Kullanmadan TV İzleyebilir miyim

Dostlar selam evimizde ki televizyon için yapılan kısıma aldığımız ünite olmadı o yüzden televizyonun yerini değiştirmek istiyoruz ama televizyonu koyduğumuz duvarda uydu kablosu yok O uydu kablosunu komple iptal edip kablosuz bir şekilde yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı
  14. Skynel

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Bu arada meraklısına kablo düzeni bu şekilde Burada değişen beyaz NZXT’nin mikrofonunu ekledim klavyeyi ve mouse’u beyaz kablosuz yaptım
  15. Skynel

4K evet https://www.hepsiburada.com/samsung-ls43dm702uuxuf-43-106-ekran-4k-ultra-hd-smart-monitor-led-tv-p-HBCV00007703BD?magaza=Avrupa&
  16. Skynel

Hocam o 27” öyle gözüktüğüne bakmayın normalde ortada ki monitörle aynı boyutta ama curved ve geniş açıyla çektiğim için farklı ve büyük gibi gözüküyor TV’de zaten 43” 1736752357
  17. Skynel

My Masterpiece Sistemin hemen solunda TV var yatarkende dizi film ya da PS5 oynayabiliyorum Çocukluğumdan beri hayalim olan oda sonunda başardım
  18. Skynel

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Youtube'dan video şeklinde iletiyorum Sistem: RTX 3090 Ventus 3X Ryzen 5 7500f - LS520 240mm Asrock B650m Riptide Kingston Fury Beast 2x16 32GB 5600MHz CL36 Thermaltake BX1 750w Lian Li Lancool 205m Ekipmanlar: Steelseries Apex 7 TKL Brown Switch Ajazz AJ 139 Pro Klasse Mousepad Fifine A8...
  19. Skynel

250TL Vantilatör önerisi

Hocam ilk defa görüyorum böyle bir şey sizce bir vantilatöre göre iyi midir?
  20. Skynel

250TL Vantilatör önerisi

Arkadaşlar fiyat performans mükemmel bir vantilatöre ihtiyacımız var evde 1 tane var yetmiyor ailemle kavga ediyorum muharebeye giriyormuş gibi hissediyorum ondan kaynaklı 250TL civarında bir vantilatör önerirseniz sevinirim.
Geri