Benimde ortam böyle hocamPC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
2023 konumuzdan 2 yıl sonra 2025 konusuyla birlikteyiz. Herkes şu anki pc ortamlarını paylaşsın ve birbirimizin ortamlarına yorum yapalım.
Ben başlıyorum...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alalı bayağı oluyor emin olmamakla beraber sanırım buydu. ( 5 metre Bluetooth olanı aldım ben)hocam lediniz sağlam vuruyor link var mı size zahmet
sonuç nasıl oldu?İyi fikir aslında birazdan deneyip atayım hocam buraya güzel duruyorsa
Masanın solundaki tvmi monitormu ve odaya giris çıkışta engel olmuyormu bence onu ps5 icin duvara koymalisinAlıntıyı görüntüle
My Masterpiece
Sistemin hemen solunda TV var yatarkende dizi film ya da PS5 oynayabiliyorum
Alıntıyı görüntüle
Çocukluğumdan beri hayalim olan oda sonunda başardım
Hocam o 27” öyle gözüktüğüne bakmayın normalde ortada ki monitörle aynı boyutta ama curved ve geniş açıyla çektiğim için farklı ve büyük gibi gözüküyorMasanın solundaki tvmi monitormu ve odaya giris çıkışta engel olmuyormu bence onu ps5 icin duvara koymalisin
Ozaman çok iyiHocam o 27” öyle gözüktüğüne bakmayın normalde ortada ki monitörle aynı boyutta ama curved ve geniş açıyla çektiğim için farklı ve büyük gibi gözüküyor
TV’de zaten 43”
O tv 4k mi linkini atarmisiHocam o 27” öyle gözüktüğüne bakmayın normalde ortada ki monitörle aynı boyutta ama curved ve geniş açıyla çektiğim için farklı ve büyük gibi gözüküyor
TV’de zaten 43”
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle